Portile triunghiului Corbii de Piatra – Cetatuia – Namaiesti

Am plecat in aceasta calatorie manati de misiunea personala si misiunea fata de RAMANIA sambata dimineata, pe la orele 08:30, insotiti de Ra. Din clarul sufletului au iesit la suprafata roluri de restauratori, configuratori de porti, modelatori, activatori de porti si retele, in structura Ramaniei si cea planetara.

corbii de piatra
Corbii de Piatra – singura manastire din Romania, pe deasupra careia pasc animalele.

La CORBII DE PIATRA am regasit iubirea de tot si toate, ne-am impletit cu sentimentul de aproape, ne-am intregit sufletelul si am zburat. Am avut de restaurat si configurat 3 porti de lumina, care se tanguiau si sufereau ca nu emiteau. Prima poarta a fost un triunghi verde-auriu cu varful care ne-emitent. Lucrand pe el si activandu-l, ne-a condus catre o alta poarta, in forma de arcada, printr-un pod curcubeu. La aceasta poarta am lucrat ca restauratori, nefiind intregita. Impreuna cu entitati de lumina, cu triunghiuri trezitoare si cavaleri de lumina, am reusit sa intregim aceasta arcada si ea sa emita pe raze de lumina, ducandu-ne catre cea de-a treia poarta, o sfera inactiva, tot printr-o punte curcubeu.  In urma lucrarilor impreuna cu entitati de lumina si iubire, s-a format un triunghi din aceste porti. Acest triunghi a inceput sa emita, multumita lui RA. Cu regasire si implinire in suflet am plecat catre Cetatuia.

Drumul catre Cetatuia, este, intradevar, un drum initiatic. Daca asculti cu sufletul vei auzi povesti spuse de pietrele de acolo, niste giganti trimisi parca pentru a ne trezi. Pe la jumatatea drumului te intampina un culoar pietruit, iar deasupra o bolta de pomi impletiti iti lasa impresia ca inaintezi pe culoarul timpului. Se spune ca manastirea Cetatuia este Meteora Romaniei.

cetatuia negru voda templul unimii
Cetatuia Negru Voda

Ajunsi „deasupra lumii”, caci acolo vei regasi Manastirea Cetatuia, bisericuta sapata in piatra te intampina cu mare caldura, deschisa si nerabdatoare sa iti asculte povestea. In timpul contemplarii, alte trei porti au cerut sa fie activate si curatate si legate la reteaua planetara: o spirala formata dintr-un singur arc, care cerea sa fie activata pentru a ajunge la statutul de spirala, un graal, in care ne-am lasat darurile noastre pentru acel loc sfant si pentru Univers, o sfera cu un punct radiant de lumina in mijloc. La terminarea lucrarii, triunghiul alcatuit din cele 3 porti, ne-a cununat cu daruri si ne-a botezat cu lumina.

Cetatuia Negru Voda
Cetatuia Negru Voda

Aceasta zi-portal, 21.09, s-a incheiat cu vizitarea manastirii de la NAMAIESTI, in care nu am putut intra fizic, din cauza orei tarzii. Desi vremea a fost racoroasa, ne-am continuat lucrarea. Ne-am terminat lucrarea in clarul sufletului si impletind cu bucurie cele trei porti care cereau sa fie activate pentru a-si indeplini misiunea.

Am incheiat aceasta zi plina de culoare si lumina printr-o meditatie de incununare a orasului Campulung Muscel si reconectare la orasele de lumina ale RAMANIEI. Multumind tuturor entitatilor de lumina si iubire, preotilor si preoteselor din structuri. parintelui Arseni Boca, lui Toth, lui Isis, lui Zamolxe, Arhanghelului Mihail, lui Nefertiti, lui Melchizedek, Mariei Magdalena, SarRa, Iisus, Maica Domnului, ne-am retras in cercul nostru pentru a descarca darurile primite si pentru a ne recunoaste pe sine. Multumesc insotitorilor fizici si non-fizici si va astept la o urmatoare calatorie in Ramania.

Va iubesc,

LaRa

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.