„Primesc – Accept – Activez”, mesajul lunii August 2018

c6cbff308a99857d208d80661aa1c9d8Luna aceasta nu trebuie să ne protejăm excesiv, pentru că ar fi benefic să lăsăm energia să curgă, să lucreze în structurile corpului și mentalul nostru, pregătindu-ne pentru luna septembrie și evenimentele sale energetice – echinocțiul din 23 sept. sau eclipsa de Soare din 11 sept., etc.

Astfel, în luna august ar fi bine să lăsăm toată energia solară să acționeze și să lucreze asupra ființei noastre, mai ales că pe 08 august se activează Poarta Leului, un alt portal foarte puternic. Conectează-te cu Soarele, cu regele RA, cu piramidele fizice și energetice – nu uita că pe 6 august se activează și Piramida energetică din Ceahlău ce va fi activă până pe 10 august.

De asemenea, ar fi benefic să te conectezi cu familia ta de Lumină, cu celelalte 143 de suflete. Te poți conecta cu Planeta Mamă de unde provii, cu ghizii tăi de Lumină și alte entități de vibrație înaltă.

Stai conectat, dar nu neapărat protejat în exces. Luna aceasta dă-ți voie să fii deschis, să primești, pentru că vor veni spre tine foarte multe daruri, energii benefice. Se descarcă multe coduri de lumină, chei, secvențe de ADN, și se activează catene noi de ADN – ar fi bine să faci o meditație pentru a afla câte ți se activează, pe ce linie, etc.

Este o lună foarte puternică: „Primesc – Accept – Activez” – acesta este sloganul lunii august, și ceea ce vă recomand pentru următoarea perioadă.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.