Portalul Leului – August 2018

lionsgate

Portalul Leului este considerat o poartă în ceruri și în tărâmurile superioare ale conștiinței. În această perioadă, energiile de frecvență mai ridicată de la Sirius, sunt trimise pe Pământ, pentru a ajuta la avansarea rasei umane și pentru a ridica conștiința planetei.

Portalul Leului este activat în fiecare an pe 8 august, când Soarele, Sirius și Pământul se deplasează în anumite puncte de pe cer.

În acest timp, este mai ușor să accesezi tărâmurile superioare și să primești descărcări de la îngeri, mesageri și persoanele dragi plecate de cealaltă parte. Este, de asemenea, un timp favorabil pentru vindecarea rănilor însămânțate adânc și deschiderea atât a chakrei inimii cât și a celui de-al treilea ochi.

Dar ce anume se petrece în cosmos care ne permite să experimentăm acest lucru?

Portalul Lionsgate implică trei jucători cheie – Soarele, Pământul și steaua Sirius.

Sirius a fost mult timp cunoscut ca “Soarele nostru spiritual” și este venerat de multe culturi antice ca un loc de conștiință superioară. Se crede că ființe cu frecvență înaltă locuiesc pe Sirius și că asta este casa celui mai pur tip de iubire.

Multe triburi shamanice antice credeau și faptul că Sirius este poarta spre cer și că sufletele noastre merg acolo, odată ce ne îndepărtăm de corpurile noastre fizice.

Sirius este, de asemenea, considerat a fi mult mai avansat din punct de vedere tehnologic decât Pământul, și multe semințe stelare care au amintiri de origine din Sirius susțin că au acces la tehnologii care nu sunt pe cale de a fi descoperite pe Pământ.

Chiar dacă Portalul Leului are loc pe 8 august, el este pus în mișcare din iulie.

Pe 4 iulie, energia Soarelui și a lui Sirius se aliniază. Acum, ambele stele sunt foarte departe, dar privind la cer, se pare că se îmbină între ele.

Îmbinarea energiilor lor a fost văzută ca fiind foarte bună și a fost considerată un moment în care Soarele nostru ar fuziona cu energia lui Sirius pentru a-și îmbunătăți energia și nivelul de frecvență.

Pentru toată luna iulie, anticii au privit cum Soarele nostru a fost inghițit de magnificul Sirius si s-a crezut că în acest moment, Soarele nostru a experimentat un tip de “moarte”.

Anticii ar privi cum aceste două corpuri cerești apar ca unul și s-ar întreba ce secrete și mesaje îi șoptește Sirius Soarelui nostru.

Apoi vine prima săptămână din august, Sirius și Soarele se vor ridica din nou ca stele separate. Aceasta a fost o perioadă bună și a reprezentat o renaștere măreață și deschiderea portalului Leului.

Sirius se va alinia in centura lui Orion, Soarele va fi in constelatia Leului (de aici și numele de Portalul Leului) si impreună, Soarele nostru fizic si Soarele spiritual vor radia pe Pământ, activând aceste frecvențe înalte.

Deși data ridicării lui Sirius și a Soarelui poate alterna de la an la an, 8 august este încă considerată data cea mai bună și cea mai importantă a acestui portal, deoarece este perioada când Soarele și Pământul se aliniază direct, în mod opus, unul față de celălalt .

Această opoziție este cea care permite Soarelui nostru nou-născut, care a fost scăldat în energia glorioasă Siriană pentru a trimite fascicule de înaltă frecvență direct pe planeta Pământ. Aceste frecvențe înalte pot face mai ușor ca locuitorii Pământului să primească  actualizări, descărcări și înțelepciune, și cunoștințe înalte.

Această energie de înaltă frecvență este în mare parte recepționată prin chakra inimii și prin al treilea ochi. Este obișnuit ca în jurul perioadei Portalulul Leului să se primească vindecări ale inimii, deschideri ale inimii și trezirea celui de al treilea ochi.

Deoarece această energie este atât de ușor accesibilă, a face ritualuri și a lucra la inima ta și la chakrele din al treilea ochi poate fi extrem de eficient și de puternic. Este și un moment puternic pentru a face munca de eliberare, pentru a ajuta la curățarea de orice blocaje care ar putea fi prezente.

Chiar dacă chakrele inimii și a celui de al treilea ochi sunt activate întotdeauna în perioada Portalului Leului, în 2018, se pare că și chakra din spatele gâtului nostru va fi activată.

Această chakră puțin cunoscută se numește Chakra Cerebel și este extrem de sensibilă la energiile psihice și energiile empatice. Empații sunt în creștere pe planeta Pământ și asta pentru că avem nevoie disperată de mai multă iubire, empatie, compasiune și înțelegere.

Mesajul cel mai important al Portalului Leului din 2018 este să îmbrățișăm aceste calități empatice și să ne gândim că le putem folosi pentru a ajuta la servirea planetei. Energia din acest Portal este de a onora darurile empatice și de a ști că ele pot fi mai degrabă o sursă de putere, decât o slăbiciune.

Trăim într-o lume care arată că empatia nu este întotdeauna încurajată, dar dacă undele Siriene ne pot spune ceva, este că, iubirea domnește peste tot. De fapt, singurul lucru care este real, singurul lucru care este lăsat atunci când dezbrăcăm ego-ul este iubirea.

Cu cât putem iubi mai mult prin durerile și prin supărările noastre, cu cât putem ierta mai mult, cu atât mai mult ne putem deschide inimile ființelor cu care împărțim această planetă, cu atât avem șanse mai mari să creăm o lume mai bună pentru noi și pentru fiecare.

Iubirea înseamnă într-adevăr de a ne accepta unii pe alții și de a avea încredere că, deși putem avea valori diferite și moduri diferite de viață, suntem cu toții aici în propria noastră călătorie și suntem cu toții aici ca să ne învățăm și să ne arătăm reciproc calea.

Iubirea nu înseamnă să îngădui să devii un preș de ușă sau să tolerezi un comportament rău, ci să recunoști și să accepți oamenii exact pentru cine sunt. Este vorba de a accepta fără judecată și de a vedea că există mult mai mult pentru fiecare și oricare dintre noi, decât ceea ce vedem.

Toți suntem tăiați din același material, toți suntem făcuți din același lucru și ne întoarcem cu toții în același loc. Toți am fost aleși să ne naștem pe Pământ pentru a ajuta planeta, pentru a ne ajuta unii pe alții și pentru a ne aminti că, chiar dacă suntem în mod constant distrași de diferențele noastre, suntem cu toții unul și același.

Suntem aici într-o călătorie unică, o călătorie pentru a găsi iubirea, pentru a ne găsi pe noi înșine și a lăsa această planetă într-o formă mai bună decât cum era când am găsit-o. Nu trebuie să facem nimic eroic, nu trebuie să navigăm cele șapte mări, tot ce trebuie să facem este să ne găsim calea noastră spre adevăr. Căci atunci când ajungi la sămânța adevărului care trăiește în interior și o deschideți, tot ce vei găsi este iubire.

În timpul Portalului Leului, protejează Chakra Cerebel prin curățarea zilnică. Pentru a face acest lucru, permite pur și simplu ca apa caldă să lovească spatele gâtului și să repeți următoarea mantră sau să o scrii pe a ta – “Este sigur pentru mine să-mi deschid inima, este sigur pentru mine să văd prin ochiul meu. Este sigur pentru mine să mă aplec peste tot ceea ce simt. Căci, atunci când o fac, îmi găsesc puterea mea, găsesc adevărul meu și găsesc ceea ce sunt ghidat să fac “.

De asemenea, este recomandat să meditezi în perioada Portalului Leului pentru a te ajuta să te deschizi și să primești mesaje intuitive și informații.

Tanaaz – https://foreverconscious.com


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/08/03/portalul-leului-august-2018/

 

Un comentariu la „Portalul Leului – August 2018”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.