Quan Yin și Flacăra Lavandă

Vă aştept cu drag Duminică, 11 iunie 2017 de la ora 11.00 la centrul RAdiant din strada Intrarea Sergent Ion Panțâru nr. 1 pentru a (re)face conexiunea cu Lady Quan Yin şi Flacăra Lavandă.

Locurile sunt limitate. Se cere o confirmare clară a participării, deoarece trebuie pregătite materialele de curs, diplome și cristalele cadou acordate la energia lui Quan Yin. Dacă aveţi deja cristale de ametist, fluorină mov, violet şi alte pietricele sau bijuterii, vă rog să le aduceţi la inițiere.

Lady Quan Yin pt FB eventÎnscrierea la seminar se face pe baza trimiterii unui email la contact.lauradinu@gmail.com, sau pe pagina evenimentului.

Investiţia financiară este de 333 lei/persoană. Pentru cei care au deja iniţierea, investiţia este de 166 lei, primind astfel o reducere de 50%. Dacă vii împreună cu un prieten, amândoi veți plăti doar 288 lei.

Vă rog să aveţi îmbrăcăminte lejeră şi încălţăminte de interior. Vom face pauze de confort şi o pauză de masă.

 Vă aştept cu drag să primim Bijuteriile Lotusului!

Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeităţi din tradiţia Budistă. Ea este întruchiparea bunătății şi iubirii compasionate. Ca şi Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigătele de ajutor ale tuturor. Quan Yin, rezonează cu Maria, Mama lui Isus din tradiţia creştină şi cu zeiţa tibetană Tara.

Quan Yin, ca şi o adevărată Fiinţă Iluminată sau Bodhisattva, a jurat să rămână în planul terestru, refuzând să între în planurile superioare până când toate fiinţele vii îşi vor definitiva propriul proces de iluminare, eliberându-se astfel de ciclul dureros al naşterii, morţii şi reîncarnării. Sunt multe legende care evocă miracolele prin care Quan Yin îi ajută pe cei care o cheamă. Ca şi Artemis, Ea este Zeiţa Virgină care protejează femeile, le oferă o viaţă religioasă ca şi alternativă la căsătorie, şi îi ajută pe cei care îşi doresc copii, să li se înfăptuiască dorinţa.

Zeiţa Milei este unică în rândurile ierarhiei cereşti prin faptul că fiind complet lipsită de răzbunare şi de mândrie, ezită să îi pedepsească chiar şi pe acei cărora le-ar fi necesară o lecţie de viaţă severă. Indivizii care ar putea fi condamnaţi la o pocăinţă dureroasă în alte sisteme, pot să obţină renaşterea şi refacerea, chemând din inimă cu absolută sinceritate Graţia ei Divină. Se spune că şi pentru acel care îngenunchează sub sabia călăului pregătită pentru a lovi, un singur strigăt către Bodhisattva Quan Yin, va face ca acea sabie să cadă la pământ, ruptă în bucăţi.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.