Un Antidot pentru Îngrijorare?

Nu există nici o tristețe în cer. Nu există nici panică, nici anxietate. Există o ușoară cunoaștere. Unde ar putea exista griji în Rai? Cerul este fără griji.

Amintește-ți că sufletul tău este în ceruri și inima ta este la Mine, astfel încât tu ești inima și sufletul este în Rai. Îngrijorarea este astfel o invenție adăugată ca un plasture. Îngrijorarea nu este reală, indiferent cât de aparent reală poate părea a fi grija. Îngrijorarea este ca un stup de albine bâzâind în voi.

Nu este ciudat că îngrijorarea pare total reală pentru voi și că eu, Dumnezeul tuturor, pot părea ireal, ca și cum aș fi un gând ulterior sau unul adăugat? Gluma e la voi, preaiubiților. Plasând pariurile pe griji în locul Meu este egală cu a nu ști diferența dintre un penny si o liră. Diferența este mai mare de atât. Diferența este ca și cum nu știți diferența dintre un bănuț și cel mai mare diamant din întreaga lume largă. Desigur, diferența dintre îngrijorare și Mine este mai mare de atât.

Nu există nici o comparație adevărată ce se poate face pentru ceea ce sunt pentru voi.

Eu nu creez griji. Probabil că, copiii mei au inventat îngrijorarea și au întins-o încoace și încolo. Dacă ați fi fost un rege care stă pe un tron de griji, v-aș spune să abdicați de la tron. Desigur, nimeni nu ar vrea un tron de griji, și totuși, aveți un mare atașament la tronul de griji. Sunteți obișnuiți, și vă place să-l posedați. Chiar și o durere de cap vă permite să știți că rămâneți într-un corp în care nu poate apărea ceva. Nimeni în mintea lui dreaptă nu va suporta griji, totuși voi o faceți, încătușați să vă faceți griji ca și când grijile stabilesc tonul vieții voastre și voi trăiți într-o închisoare de griji. 

Există întotdeauna o altă îngrijorare în perspectivă. Nu rămâneți fără de griji. Probabil că vă cumpărați griji la pachet la un preț de chilipir. Oh, da, grijile sunt un bănuț. Foarte ieftin. Ele pot fi avute chiar fără a le cere. Cu toate acestea, eu nu vă văd să le îndepărtați. De fapt, le aduceți, le puneți în poală și țineți de ele ca și când ar fi vorba de viața voastră dragă.

Preaiubitilor, grijile sunt ca un drog pe care îl luați și deveniți dependenți de el.

Cu toate acestea, există un antidot la griji și aceasta este inocența. Inocența nu își face griji. Inocența nici măcar nu înțelege conceptul de griji. Inocența este fără griji. Un alt cuvânt pentru nevinovăție este încrederea.

baby-innocence-photography-205696

Un copil inocent poate gânguri, și un copil inocent poate plânge, dar un copil nu a învățat încă să își facă griji. Un copil este acolo unde este în momentul în care este.
Un copil vrea să fie hrănit acum. Un copil nu are gânduri de mâine în mintea lui. El nu se gândește la ziua de mâine sau la anul viitor sau la pensia sa. Un copil este foarte satisfăcut unde se află în exact acel moment de a fi acolo. Inocența nu face presupuneri. Un copil vrea să fie hrănit acum. El nu se gândește la viitor, nici nu trage concluzii din trecut.

Un copil își cunoaște dreptul său. Voi nu îl știți încă pe al vostru.

Dacă nu ați fi avut nici o grijă, nu ați avea pentru ce să vă faceți griji! Ce ați face cu energia pe care o aveți, dacă nu ați oferi-o generos griji? Poate v-ați oferi-o bucuriei care se ridică la a da iubire Universului care vă susține.

Este bine de știut că Dumnezeu oferă. Amintiți-vă de acest lucru. Zi și noapte, Dumnezeu oferă.


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/05/29/un-antidot-pentru-ingrijorare/#more-17880

Articol original: http://www.heavenletters.org/an-antidote-to-worry.html

2 comentarii la „Un Antidot pentru Îngrijorare?”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.