Regatul Cristalelor – Sunteți Purtătorii de Lumină!

Noi din Regatul Cristal, de Lumină a esenței, dorim să vă onorăm, Umanitate, pentru serviciul vostru adus Mamei Divine Gaia. Noi încorporăm Lumina, la fel ca voi. Noi purificăm și ne dorim puritatea tuturor lucrurilor. Noi amplificăm, ca și voi, transmițătorii umani ai Luminii Christice, care în prezent curge prin razele luminoase de cristal lichid care vă încălzesc Inimile, Inimile voastre, Inimile tuturor lucrurilor.

cristalePermiteți această Lumină de cristal lichid să curgă profund în interiorul miezului și conectați-vă cu cristalul lichid al Mamei Gaia, de Lumină și Energie. Noi spunem lichid, deoarece este vorba de câteva dimensiuni mai sus de a voastră și lucește într-un fel de stare lichidă din perspectiva voastră, dar vă asigurăm că este un loc foarte real. Știm acest lucru pentru că suntem și noi acolo, așa cum sunteți voi acum și așa cum ați fost dintotdeauna. Mulți dintre voi vizitați această inimă secretă a Mamei de multe ori, pentru a vă da Lumină, energia voastră, în sprijinul Marii Treziri a Ascensiunii Mamei Pământ.

Este un privilegiu să asistăm la tranziția tranzițiilor. Permiteți-ne să vă mângâiem în acest proces. Permiteți-ne să vă trimitem energiile vindecătoare ale celei mai înalte și pure Lumini, în cele mai profunde locuri și să vă asistăm la echilibrarea energiilor intense din ultima vreme. La rândul vostru, vă rugăm să faceți același lucru și voi Tot ce este nevoie este intenția voastră de a fi tot ceea ce ați venit aici pentru a fi, transmițători de Lumină și Iubire pentru Gaia.

Acest proces de transmutare este ceva ce mulți dintre voi faceți tot timpul și este un proces de integrare al misiunilor voastre individuale și colective. Sunteți purtătorii de Lumină, susținătorii Luminii și vă asistăm la amplificarea acestor coduri de Lumină. Stocăm informații, stocăm Iubire. Vorbim cu cei care vor să asculte. Omenirea a uitat să asculte natura care îi înconjoară din cauza distragerilor din toate direcțiile.

lauradinu-laura-dinu-parapsiholog-cristaloterapieȘi astfel, vă încurajăm să vă permiteți să ascultați. Să simțiți. Să fiți cu adevărat vii. Pentru a simți bătăile Inimii Mamei pe măsură ce se conectează cu a voastră. Noi vă oferim confort, sprijin și vindecare pentru că multe lucruri vor veni odată cu vindecarea cristalului și asta ne încântă. Ne dorim să fim în serviciu cu tot ce vă este necesar cu adevărat tuturor. Vă invităm într-una din multele peșteri de cristal din adâncurile Mamei, Mama noastră vindecătoare și purificatoare. Simțiți explozia de căldură cum vă aprinde energia kundalini. Ascultați sunetele cristalelor care vă înconjoară, unele la fel de mari ca și clădirile voastre cele mai înalte. Simțiți-le energia de entuziasm și curățare și vindecați-vă. Fiți vindecați, Umanitate, de toată durerea jocului vostru de separare. Fiți vindecați și fiți în Pace.

Suntem prietenii voștri din Regatul de Cristal. Mulți dintre voi ați lucrat cu noi în trecut și o veți face din nou. Există multe lucruri ce trebuiesc reînvățate și amintite. Suntem bucuroși să vă ajutăm. Suntem aici pentru voi, prieteni. Sunteți mult iubiți și sprijiniți.


Articol preluat: https://magiepegeea.wordpress.com/  &  http://sananda.website/message-from-the-crystal-kingdom-via-galaxygirl-february-10th-2018/

Un comentariu la „Regatul Cristalelor – Sunteți Purtătorii de Lumină!”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.