Ridicarea Conștiinței Feminine

Una dintre temele astrologice care se conturează în acest an este creșterea conștiinței feminine. De fapt, aceasta este ceva care a fost în lucru de o vreme, dar anul 2018 iese în evidență ca fiind unul dintre anii pivot.

yoni Creșterea conștiinței feminine nu înseamnă doar drepturi egale pentru femei, deși aceasta este cu siguranță o parte din ea, ci merge mult mai adânc și dincolo de ideea de gen.

Creșterea conștiinței feminine este o trezire a puterii care este aliniată la energia feminină sau la energia yin.

Energia feminină este intuitivă, grijulie, ușoară, reflectivă, fluidă, creativă, artistică, inovatoare, antreprenorială, inteligentă, comunicativă, inventivă, plină de compasiune și organizată.

Energia feminină înseamnă a onora înțelepciunea Divină care stă în interiorul ei și de a folosi această cunoaștere și această putere pentru a lua decizii și a vă exprima pe voi înșivă.

Energia feminină guvernează în anotimpurile de toamnă/ toamnă și iarnă, care sunt de obicei timpul pentru a elibera, a se odihni, a reflecta și a merge în interior.

Pe de altă parte, energia masculină sau yang, este întotdeauna exprimată într-o manieră exterioară. Într-o lume perfectă, conștiința feminină ne-ar permite să știm ce să facem, în timp ce conștiința masculină ne-ar permite să știm cum să acționăm.

Desigur, avem nevoie atât de energie masculină cât și de feminină pentru a fi în echilibru, dar de mult timp, cea mai mare parte a planetei Pământ a fost condusă de o abordare masculină, yang.

Această energie are cu siguranță locul ei, dar atunci când nu există un echilibru, aceasta duce la război, distrugere, lipsă de compasiune, inegalitate, segregare, egomanie și respingerea puterii intuitive pe care o avem cu toții.

De-a lungul anilor, majoritatea țărilor au fost conduse sub influența acestei energii și, deși a funcționat în anumite privințe, ea a eșuat cu siguranță în altele. Acest lucru va fi întotdeauna așa, până când există echilibru și energie egală împărtășită între energiile masculine și cele feminine.

Pe măsură ce începem să conștientizăm că modul în care am făcut lucrurile ca o societate nu mai funcționează, tot mai mulți oameni vor începe să caute schimbări și tot mai mulți vor începe să se trezească.

Pe măsură ce această mișcare de trezire continuă să crească, planetele ne pot arăta direcția. Această direcție este spre creșterea puterii feminine, creșterea conștiinței feminine.

Această creștere și trezire se întâmplă în interiorul tuturor, indiferent de sexul nostru. Indiferent dacă suntem bărbați, femei, transgender sau fără sex, un nou val de conștiință se pregătește să se ridice și să înceapă a umple golurile.

Conform înțelepciunii antice, apariția puterii feminine este ceva ce se întâmplă pe măsură ce lumea se pregătește să treacă în Epoca de Aur. S-a sugerat că planeta Pământ se mișcă prin cicluri de vibrații joase și înalte.

Când planeta se află în vibrații mai joase, ea nu are echilibru între energia feminină și cea masculină, dar pe măsură ce crește conștiința și vibrația planetei, echilibrul și unitatea sunt găsite.

Se crede că ne îndreptăm spre această stare a conștiinței superioare sau spre Epoca de Aur și, prin urmare, începem încet să vedem creșterea femininului.

Chiar dacă Epoca de Aur este încă departe, de acum până în 2020 va exista o mișcare a muncii în care conștiința feminină, puterea feminină și toate principiile yin trebuie să fie onorate și să li se dea loc să strălucească.

2020 aduce una dintre cele mai discutate întâlniri planetare în comunitatea astrologică – întâlnirea dintre Pluto și Saturn.

În timp ce rămâne să vedem ce va aduce această aliniere cerească, se pare că un punct de reper uriaș este în lucru și că aceste două planete susțin să aibă loc schimbări uriașe.

Acum este Timpul să se ridice. Acum este Timpul pentru a începe să onorăm femininul și putem începe să facem cu toții acest lucru în modul în care ne face să simțim bine.

24131355_368476036910328_6592364729003900382_n

Iată câteva sugestii despre cum poate arăta energia feminină / yin:

• Petreceți mai mult timp într-o stare de reflectare
• Acordarea la înțelepciunea/ intuiția interioară pentru a lua decizii
• Comunicarea cu alții, cu o minte deschisă
• Să simțiți compasiune pentru lumea din jurul vostru
• Să petreceți timp lângă apă
• Onorarea ciclului menstrual și cunoașterea este un moment de putere, nu de inconveniențe / ceva ce trebuie să fie depășit
• Accentuarea feminității voastre
• Eliminarea stereotipurilor de gen
• Exprimarea sinelui
• Efectuarea de proiecte creative/ hobby-uri


 

Sursa: http://foreverconscious.com

Articol preluat și traducere: https://inaloveworld.wordpress.com

 

Un comentariu la „Ridicarea Conștiinței Feminine”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.