TABARA DE ASCENSIONARE 20-28.08.2016

AnnaPaulaSMTABARA DE ASCENSIONARE

1. Ce inseamna ASCENSIONARE?
Ascensiunea incepe atunci cand noi déjà incepem sa facem alegeri la nivel de suflet, activand in interiorul nostru forma perfecta de comanda actionata de corpul nostru de lumina. Cu fiecare noua experienta continuam sa activam frecvente inalte ale Sinelui nostru superior. Odata cu inceperea acestui proces, ies la suprafata tot felul de blocaje, limitari, emotii care prin constientizarile noastre sunt eliberate in lumina, iar in locul lor descarcam energii si lumina pura, care la nivel fizic si energetic se transforma in ceea ce noi avem nevoie: curaj, vointa, iubire neconditionata, armonie, bucurie, pace etc.
Odata cu ascensionarea creste si evolutia noastra, capacitatea de a neexprima in orice plan de constiinta,puterea de materializare, de a simti energiile inalte, de a ne uni cu Dumnezeu, in Impreuna- Una.

2. Cui se adreseaza TABARA DE ASCENSIONARE?

Oricui isi doreste sa devina mai curat, luminous si liber. Indiferent de varsta, sex, religie sau credinte, poti face schimbari in interiorul tau. Aceste schimbari te ajuta sa te cunosti mai bine, sa ascensionezi spre LUMINA.
LASA-TE CONDUS SPRE LUMINA INTERIOARA!

3. PROGRAMUL TABAREI

-20.08( SAMBATA)- plecarea spre locatia taberei – 16.00 CAZARE
-21.08 (DUMINICA)- EXCURSIE IN ZONA – SEARA TERAPIE BARS
-22.08 (LUNI ) – CONSTELATII FAMILIALE
-23.08 (MARTI) – CONSTELATII FAMILIALE
-24.08 ( MIERCURI) – EXCURSIE LA PIETRELE DOAMNEI (MTII. RARAU) –SEARA TERAPIE BOWEN
-25.08 (JOI) – CURS ACORDAJUL IUBIRII – CONEXIUNEA CU STRABUNII
-26.08 (VINERI) – CURS ACORDAJUL IUBIRII – CONEXIUNEA CU STRABUNII
-27.08 (SAMBATA) –EXCURSIE IN ZONA – IMPARTASIREA IMPRESIILOR –MEDITATIE DE MULTUMIRE SI RECUNOSTINTA
-28.08 (DUMINICA) – PLECARE (DUPA MICUL DEJUN)

4. DESPRE CURSURI SI TERAPII

CONSTELATII FAMILIALE

Constelatiile familial sunt metode de constientizare, vindecare si evolutie emotionala, energetic si spirituala a relatiilor noastre cu ceilalti, cu sine si cu Divinitatea, la nivel individual si la nivel colectiv.Ne ofera claritatea in identificarea blocajelor si emotiilor nebenefice ce se afla in spatele subconstientului.
Este o metoda simpla, flexibila care se adapteaza oricarei teme si moment, ajutandu-ne sa identificam adevarul sufletului si prin cuvintele folosite, sa vindecam trecutul, prezentul si viitorul nostru.
Pe parcursul acestora, participantii isi identifica propriile comportamente si isi vindeca emotiile si legaturile si prin rolurile pe care le joaca in constelatiile celorlalti, oferind vaste informatii si constientizari.

TERAPIA BARS

Aceasta terapie actioneaza prin 32 de bare energetice, asezate pe cap si in jurul capului, locuri unde sunt stocate propriile ganduri, idei, atitudini, decizii, convingeri etc. aceste bare actioneaza diverse puncte de vindecare, de control, de creativitate, de putere, de regenrerare etc.
Prin aceasta metoda eliberam energia solidificata care nu ne mai permite noi informatii, creatii si evolutie, oferindu-ne o viziune clara asupra noastra, asupra a ceeace ne inconjoara si asupra adevarului suprem.
O sedinta dureaza intre 60-90 minute, timp in care se actionaza asupra celor 32 puncte principale, cam 5 minute pe fiecare punct.
SEDINTA DE TERAPIE BARS VA FI SUSTINUTA DE PRACTICIAN LAURA DINU.

TERAPIA BOWEN

Aceasta terapie este o tehnica ce activeaza memoriile fiecarei cellule sipotentialul sau maxim de sanatate, vitalitate si energie. Prin atingerile usoare transmitem corpului mesajul de autovindecare, astfel incat intregul proces are loc din interior spre exterior, fara interventii fortate. Ea lucreaza atat la nivelul sistemului osos cat si la nivel muscular. Este o tehnica terapeutica holistica, astfel incat actionand asupra unui anumit punct, vibratia este transmisa intregului organism intr-o stare de relaxare totala. Este considerata cea mai puternica metoda de vindecare si reechilibrare, iar rezultatele pot fi extraordinare inca de la prima sedinta. Durata unei sedinte este de 40-60 minute.
SEDINTA DE TERAPIE BOWEN VA FI SUSTINUTA DE PRACTICIANFLORINA COCHINA.

ACORDAJUL IUBIRII

Acest curs este o experienta unica ce te ajuta sa te descoperi, sa te iubesti, sa te centrezi, sa te acordezi cu iubirea neconditionata, cu iubirea de tot si toate. Ceilalti sunt oglinda pentru tine si astfel reusesti sa te observe pe tine. Starea de constienta este starea pe care ar trebui sa o traim permanent.
Acordajul iubirii ne ajuta prin tehnica de respiratie holotropica, conexiunea cu ceilalti prin priviri, dans, cristale si atingeri vindecatoare sa mentinema ceasta stare de iubire, armonie, calm launtric.
Te invitam sa traiesti constient iubirea de care estica pabil!
Respiratiaholotropica, catehnicafolosita in acest curs, presupune o respiratieacceleratasustinuta de muzicapotrivita, conducandpacientului la un nounivel de constiintasiconstientizare.

MEDITATII, ELIBERARI, INITIERI
Vom sustine in fiecare seara meditatii ghidate, de multumire, de recunostinta si impartasirea experientelor din ziua respectiva.
INITIERILE se vor desfasura la cerere.

5. LOCATIA TABEREI

Tabara de ASCENSIONARE se va tine la Pensiunea CABANA POIANA LUI MACARIE IN VORONET.
Va atasez link-ul pensiunii pentru a vizualizazona: http://www.cazarevoronet.com/cazare/cabana-poiana-lui-macarie-voronet/
Vom face excursii la manastirile din MOLDOVA si BUCOVINA (ex: MAN. AGAPIA, MAN. VORONET, MAN.SUCEVITA, MAN. MOLDOVITA, MAN. PUTNA, MAN. VARATEC, MUNTII RARAU – PIETRELE DOAMNEI…ETC)

DE CE BUCOVINA/MOLDOVA?

Pentru ca aici se afla un portal de energie al cunoasterii si intelepciunii mosilor si stramosilor nostri care ne va ajuta in curatarea si reinnoirea relatiei noastre cu strabunii. Folosind in mod benefic darurile neamului nostru, putem sa cream Noul OM, al Noului Pamant si al Noului Cer.

6. COSTURI

CAZAREA (2 PERSOANE/CAMERA ) – 350LEI / PERSOANA

MASA (PRANZ SI CINA) – 200 LEI/ PERSOANA (PRODUSE OVO-LACTO-VEGETARIENE, PROCURATE DIN ZONA)
PRETUL CURSURILOR – 950 LEI /PERSOANA

(CONSTELATII FAMILIALE, ACORDAJUL IUBIRII, TERAPIE BARS, TERAPIE BOWEN, MEDITATII, INITIERI, ELIBERARI, GHIDAJ SI SUSTINERE ENERGETICA PENTRU EXCURSII)

COPII NU PLATESC CAZARE + TRANSPORT !!!!

TRANSPORTUL NU ESTE INCLUS IN PRET !!!

VOM MERGE CU MASINILE PERSONALE !!!!

AVANSUL PENTRU REZERVAREA LOCULUI IN TABARA ESTE DE
400 LEI PANA PE 31.03.2016 (DACA TE RAZGANDESTI, ADUCI INLOCUITOR SI PRIMESTI AVANSUL INAPOI…..FARA INLOCUITOR AVANSUL NU SE RETURNEAZA)
DIFERENTA SE ACHITA (CUM POTI SA-TI FIE CAT MAI CONFORTABIL FINANCIAR) –PANA PE 01.08.2016.

NUMARUL DE LOCURI ESTE DE MINIM 12 PERSOANE -MAX.15 PERSOANE (PRIMUL VENIT SI ACHITAT- PRIMUL REZERVAT..:))))

FACILITATORII / INDRUMATORII acestei tabere sunt:

LAURA DINU – facilitator.Cu o experienta de cativa ani in curatari energetice, dezlegari, ateliere conective, constelatii sistemice si familiale,
Impleteste diverse tehnici de curatare si vindecare, cum ar fi: Theta Healing, cristaloterapie, Bars, initieri, respiratie holotropica, citiri energetice.
Florina si CristianCochina –facilitatori. Un cuplu de lucratori cu lumina care lucreaza la randul lor cu alte personae si cupluri cecauta desavarsirea spirituala. Au ca experienta curatari si dezlegari energetice, meditatii de grup, scoala de Radiestezie, Scoala Zamolxiana, Sustinatori PSI.
DETALII SI INSCRIERI LA NUMERELE DE TELEFON 0733087250, 0724250883, 0726315734

PUPICI CU SCLIPICI

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.