Constelațiile Familiale și Echinocțiul de Primăvară

CONSTELATIILE SI ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA
Vineri 18.03.2016 sambata si duminica va invit sa “descoperim forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-alungul generaţiilor. ”
In Constelaţii cuvintele vindecă. Nu orice cuvinte. Este vorba despre anumite fraze vindecătoare care ne permit să vorbim limbajul Sufletului în moduri care sunt eliberatoare pentru noi şi cei din jurul nostru- prieteni, iubiţi, soţi, cei dragi, familia, colegii .

Eu facilitez conetaltii familial din 2013. Am un stil personal, unic. In urma procesului de dezvoltare, curatare personal ape care l-am urmat ( si el continua), m-am adaptat la curgerea energiilor din aceasta perioada. Fiecare persoana este unica, simte , percepe, respire si se exprima in stil propriu. De aceea, constelatiile familial pe care le sustin sunt adaptate fiacarei personae in parte……mentin baza constelatiilor sistemice dezvoltata de Bert Hellinger acum ceva timp in urma, dar imi urmez chemarea.

In urma sedintelor individuale , de lucru cu mine si cu alte personae, mi-am dezvoltat capacitatea de a simti, de a citi structurile, subconstientul si de a reda informatiile cat mai clar, dar si solutiile, recomandarile cele mai optime pentru fiecare. Indrumata de Fiinte de Lumina ajung sa deslusesc fire innodate de mult timp sau din multe vieti , care blocheaza curgerea lina a energiei in viata si corpul fizic din prezent.

Asa ca daca esti curios/curioasa, interesat/a sa descoperi mai multe despre tine, sa vindeci mai profund decat pana acum…..TE ASTEPT SA CONSTELAM IMPREUNA CU OAMENI FRUMOSI SI LUMINOSI.

librajo

Echinoctiul de primavera din acest an va avea loc la 20 MARTIE la ora 6.30 ora Romaniei.
Echinoctiul de primavera reprezinta momentul cand ziua este egala cu noaptea.
Vom lucre cu energia echilibrului, a egalitatii intre energii.

Ne asteapta foc de tabara (sambata seara) pe ritm de tobe samanice.

Constelatiile sistemice de familie ajuta si opereaza atat la nivel constient cat si inconstient, atat la nivelul inconstientului individual cat si al celui familial, sau colectiv. In consecinta ne ajuta sa ordonam si sa vedem cu mai multa claritate aspecte din biografia noastra sau biografii din trecutul Sistemului nostru, aspecte de care nu ne dam seama, dar in special ne ajuta sa intram in partea noastra inconstienta, unde cateodata se ascunde „dezordinea” cel mai greu de ordonat; ne ajuta sa tranzitam atat prin propriul inconstient cat si prin inconstientul colectiv. Una din particularitatile acestei metode este flexibilitatea si potenta, avand in vedere ca se adapteaza perfect atat la planul cat si la nivelul de dezvoltare pe care dorim sa-l exploram in momentul respectiv; se adapteaza la tema si la momentul pe care dorim sa le lucram. Constelaţiile sistemice lucreaza cu adevărul sufletului.
Pe parcursul unei constelatii, participantii invata sa-si vada propriile comportamente si pe acelea ale persoanelor cu care intra in relatie ca facand parte din angajamentele sistemice ale tuturor membrilor.
Contributia unica in domeniu a lui Bert Hellinger a fost descrierea lui clara si detaliata a loialitatilor invizibile, a dinamicilor si structurilor inconstiente care functioneaza in cadrul familiilor. El a descoperit ca o familie va fi functionala si suportiva pentru toti membrii daca se respecta ‘ordinea’, si va fi disfunctionala in caz contrar. Folosind propozitii si ritualuri vindecatoare el a oferit instrumente si tehnici care sa orienteze clientul de-a lungul acestui proces.
Abordarea lui Hellinger ne arata ca acceptarea a ceea ce este’ are un effect eliberator imediat si este calea cea mai eficienta de rezolvare a complicatiilor(incurcaturilor) sistemice.
Daca exista in neamul vostru secrete, legaminte, blesteme, uri, neiertari, resentimente sau daca exista in viata voastra prezenta boli, nevroze, neputinte, orice fel de stare si tensiuni care va scot din starea de pace interioara, exista posibilitatea sa descarcati ceva ce nu va apartine si cu ajutorul acestei metode, care lucreaza foarte mult cu energiile ascunse ale subconstientului, sa va eliberati de toate acestea.
Investitia este de 250 lei/persoana..
Se va percepe avans pentru rezervare loc 150 lei. (suma nerambursabila in caz de neprezentare).

Locatia workshop-ului se va tine la CORNU….la curte.

Se ofera cazare ( sunt 3-6 locuri in camera).
Transportul se face cu masinile proprii.
Mancarea ne-o asiguram singuri….fiecare aduce ce stie ca consuma.
Copii sunt bineveniti !!!! SI animalutele !!!!

MAXIM 15 PERSOANE.

Workshopul va fi facilitat de catre consilier LAURA DINU.

In cazul in care nu va fi intrunit un numar minim de 10 persoane workshopul se va reprograma.

Va rog trimiteti email (contact.lauradinu@gmail.com ) sau sms (0733087250) sau pe http://templulunimii.wordpress.com pentru confirmare.

O zi minunata si plina de iubire,

Laura

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.