Templul Compasiunii – Învățăturile ochiului lui Horus

În adâncul petalelor Inimii Christice,
Este esența Sufletului purității și inocenței noastre,
Divinitatea, măreția și Lumina noastră.
Virtuos și iubitor,
Compasional, puternic și înțelept.

Felinarul este aprins
Și strălucește în interior.
Înglobat în interiorul copilului inocent,
Poarta noastră spre Dumnezeu.
Dansând în echilibru
Cu spiritele noastre Divine Masculine și Divine Feminine,
O Uniune de Inimi.

Într-o simfonie a Luminii și a frecvenței vibraționale a culorii și a sunetului,
Liniile și cercurile se intersectează,
Dând naștere Galaxiei noastre a Trandafirului Auriu,
Un spațiu al Iubirii Divine necondiționate.

În grădina de trandafiri,
Spinii cedează,
Iubirea se revarsă
Pe măsură ce noi evoluăm ușor,
Iubind și acceptând fără judecată,
Capitulând și apreciind cu Compasiune și Iubire,
Tot Ceea Ce Noi Suntem.

Mintea și Inima se unesc.
Victoria este resimțită,
În triumful peste obstacolele și provocările percepute,
Iubind Tot Ceea Ce răsare.

Petalele din Inima Christică se activează,
Inspirația Divină se aprinde,
Liniile temporale fuzionează,
Realitățile multidimensionale apar,
Venus Strălucește,
Totul este Iubire,
Totul este Iubire.

Bine v-am găsit dragilor, ne face o mare plăcere să fim cu voi în această lună sacră Mai.

Experimentând recent energiile Lunii Pline Wesak, mulți dintre voi au simțit un sentiment mai profund al razelor Creației, prin intermediul Shambalei, Sediul Spiritual eteric pe acest pământ sacru, care găzduiește sihăstriile primelor douăsprezece raze.

Așa cum am menționat mai devreme, dragilor, razele însele vin direct din Inima Cosmică a Mamei / Tatălui Dumnezeu, Supra luminate de un Consiliu Co-Creativ al celor Doisprezece.

Ele își coboară vibrația la fiecare nivel dimensional, până când intră în Sistemul nostru Solar.

Razele pătrund, apoi, spiralat pe Pământ și în Shambala, sediul Spiritual al planetei noastre Pământ și al sihăstriilor sale.

De aici, ele se deplasează în spirală în Rețeaua Uniunii, Rețeaua Cristalină Planetară a Luminii, precum și în vortexurile, liniile Ley și siturile sacre din interiorul și din jurul Pământului.

Pe măsură ce voi efectuați călătoria pe Pământ, de-a lungul acestei întrupări, voi vă scăldați în căldura unei raze de „identificare”, una dintre primele trei raze ale Voinței și Puterii, ale Înțelepciunii Iubirii și ale Inteligenței Divine.

În plus, ca un spectru de culori curcubeu, voi primiți codificările Luminii tuturor razelor, cu care voi lucrați și pe care le integrați, atât prin calitățile inferioare, cât și prin cele superioare ale acestor raze.

Prin intermediul acestor raze, voi luați în considerare o înțelegere mai profundă a posibilităților infinite existente în Viață și cum să valorificați această potențialitate, într-un asemenea mod, astfel încât să pătrundeți, mai adânc, în Iubirea a Tot Ceea Ce apare.

Și dragilor, în Templul Învățăturilor Ochiului lui Horus, noi vă racordăm la razele corespondente acestui Templu, pe măsură ce voi pătrundeți, mai adânc, în cunoașterea și experiența a vouă înșivă, ca și aceste Flăcări sacre transformatoare ale Iubirii Divine și ca Inițiați ai Luminii.

În această lună sacră Mai, Templul Compasiunii este cel care iluminează calea Iubirii Divine, într-o Iubire plină de compasiune a Sinelui și a celorlalți, Supra luminată de Lordul Melchizedek și de Ordinul lui Melchizedek, Arhanghelul Haniel și, în plus, de Comunitatea feminină a Trandafirului.

Acest templu ia naștere prin intermediul sferei Victoriei (Netzach), pe Arborele Vieții și Scara lui Iacob, precum și energia celei de-a patra raze a Armoniei peste Conflict, o frumoasă Flacără Verde Smarald a Creativității și a Frumuseții, Supra luminată de Maeștrii Razei din Shambala și de Lordul Buddha și învăluită în frecvențele angelice ale Arhanghelului Haniel, precum și de Comunitatea feminină a Luminii, care se înfățișează înaintea voastră, racordându-vă, prin intermediul Templului Compasiunii, la Templul lui Venus și la Templul Maicii Domnului, al Inimii Imaculate.

În esență, dragilor, Templul Compasiunii vă recunoaște valoarea și curajul vostru, ca și aceste Flăcări sacre transformatoare ale Iubirii Divine, în crearea Căii Iubirii pentru voi și pentru ceilalți și multiplele provocări percepute, cu care v-ați confruntat, pentru a ajunge la cunoașterea voastră ca Iubire.

Aceasta nu a fost o călătorie ușoară pentru voi, dragilor și, în timp ce voi continuați să îmbrățișați aspectele sub-personalității despre care ați uitat că ele sunt Iubire în trăirea întregii game de emoții umane, compasiunea care se activează, Acum, din Inima voastră Christică și prin intermediul acestui Templu, aduce un nou balans și echilibru.

Experimentând propria „suferință” și fiind afectați atunci când ceilalți trăiesc propria suferință, voi aprofundați empatia și compasiunea față de voi înșivă și față de ceilalți.

În plus, prin îmbrățișarea copilului vostru interior, a inocenței și a Divinității voastre și prin o reunire, mai profundă, a inimilor dintre spiritele voastre Divine Masculine și Divine Feminine, voi experimentați un nivel superior de Inspirație Divină, creativitate, intuiție, empatie și comunicare clară, având în vedere că voi străbateți calea Iubirii Divine, știind cât de vrednici, cât de prețioși și cât de magnifici sunteți cu adevărat.

Acest lucru aduce și capabilitatea de a vedea calea pe care vă aflați, cu claritate și concentrare, cu puterea de a elibera zone vechi de confort care nu mai sunt confortabile, precum și modele dependente, comportamente sau relații.

Cu efort eroic, voi vă ridicați deasupra provocărilor percepute, abandonându-vă Divinității, știind că cel mai înalt efect va prevala întotdeauna, în timp ce voi „întrezăriți” următorul pas al călătoriei Sufletului vostru.

Deci, să trecem, Acum, la această transmisie, pătrunzând în Templul Compasiunii.

Începem Acum, prin focalizare pe respirație.

Inspirați adânc, pe măsură ce extindeți abdomenul inferior și contractați abdomenul inferior în timp ce expirați, inhalând si expirând pe nas.

Bun.

Simțiți aceste respirații ritmice adânci, aceste inspirații și expirații, pe măsură ce conștientizați oricare parte a corpului care ar putea fi în suferință sau disconfort, trimițându-vă Iubire în această zonă, apreciind și acceptând Tot Ceea Ce Voi Sunteți ca și această prețioasă, magnifică, sacră, transformatoare Flacără a Iubirii Divine.

Vizualizați, Acum, această frumoasă Flacără de Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, activându-se în interiorul Chakrei Inimii și, Acum, parcurgând fiecare Chakră, extinzându-se în jurul corpului și a câmpului vostru de energie, în această sferă de Lumină de 16 metri în diametru din jurul vostru, cunoscută sub numele Sfera de Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, pe măsură ce se activează prin al nouălea portal dimensional, la aproximativ 7 metri deasupra Chakrei Coroanei și la 7 metri sub Chakra Coroanei, conectându-vă la Inima Cosmică a Mamei / Tatălui Dumnezeu, în cunoașterea a vouă înșivă ca și acești Inițiați ai Luminii și la conexiunea și uniunea cu Iubita voastră Prezență EU SUNT, cel mai înalt aspect al Luminii Sufletului din Inima Cosmică a Lui Dumnezeu.

Faceți apel, Acum, la Iluminarea Mamei / Tatălui Dumnezeu, a Pleiadienilor și a Sirienilor, a Andromedienilor, a Arcturienilor, a tuturor celor din Lumină, a Arhanghelului Mihail, Lordului Metatron, Lordului Melchizedek – Trinitatea Lorzilor Luminii, precum și a Ordinului lui Melchizedek, Consiliilor Stelare, Maeștrilor Ascensionați și a Maeștrilor Razei, Legiunilor Angelice ale Luminii, toate aceste minunate legiuni ale Luminii, care vă aduc alături de Ghizii voștri și de Îngerii voștri Păzitori.

Conștientizați, Acum, conectarea cu grupurile Sufletelor voastre, a Lucrătorilor în Lumină și a Semințelor Stelare, a fraților și surorilor voastre, pe măsură ce voi vă reuniți ca și Câmp Unic Unificat de Lumină.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Minunat, dragilor.

Vizualizați, Acum, un cordon de împământare, de orice culoare aleasă de voi, pornind din Chakra Sacrală, adânc, în Inima de Cristal a Mamei Pământ, ancorând acest cordon în clusterele Luminii Diamant.

Voi experimentați, Acum, activarea Codurilor Luminii Diamant ale Creației, Purității, Inocenței și ale Divinității, învăluiți în această Flacără a Conștiinței lui Melchizedek.

Focalizați-vă, Acum, pe această sferă diamant de Lumină, de 16 metri în diametru, din jurul vostru și înăuntrul ei vizualizați această frumoasă Floare a Vieții care se extinde în Fructul Vieții și, Acum, în acesta, cele 13 Sfere ale Cubului lui Metatron – toate geometriile, numerologiile, geometriile fractale, codurile stelare ki și modelele disponibile pentru voi, prin Rețeaua Unității Iubirii Divine.

Experimentați, Acum, o profundă reechilibrare a corpurilor emoțional și mental, corpurilor fizic și spiritual.

Minunat, dragilor.

Și Acum, vizualizați în fața voastră pe Lorzii Trinității Luminii ~ Arhanghelul Mihail, Lordul Metatron și Lordul Melchizedek, care activează Scutul Luminii în jurul acestei sfere de diamant de 16 metri, care vă înconjoară, dragilor.

Ei aduc, Acum, această frumoasă stea cu douăsprezece vârfuri, cu două simboluri infinit încorporate, unul orizontal și unul vertical, care vă aliniază, mai adânc, cu Matricea Divină a Creației și Conștiința Luminii EU SUNT Avatar.

Decretați Acum: „Eu activez, Acum, Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor, în jurul corpului meu și al câmpului meu de energie.  Activare, Activare, Activare.

Bun, dragilor

* * * * * * * * * * * * * * * *

Voi sunteți pregătiți să intrați în Templul Compasiunii și vizualizați, Acum, pe Arhanghelul Haniel, care stă în dreapta voastră și pe Ghidul vostru Maestru Melchizedek la stânga, în timp ce vă concentrați la Templul Compasiunii.

Pe măsură ce un portal de Lumină se activează în jurul Scutului vostru de Lumină, voi pătrundeți în acest Templu al Compasiunii.

Voi sunteți învăluiți, Acum, în această frumoasă Flacără Diamant de Lumină Verde Smarald, Roz-Albastru, auzind psalmii: Iehova Tsebayoth – Regele oștirilor, Iehova Tsebayoth – Regele oștirilor, Iehova Tsebayoth – Regele oștirilor .

Experimentând aceste frecvențe de raze din Templul Compasiunii, dragilor, voi vă vizualizați îmbrăcați cu această frumoasă mantie verde smarald de ceremonie, având simbolul Florii Vieții și steaua cu șase vârfuri pe spatele mantiei, concentrându-vă asupra învățăturilor Ochiului lui Horus, învățăturile Ordinului lui Melchizedek.

Și pe pieptul stâng, apar trei flăcări: Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, Flacăra Roz-Albastră a Uniunii și a Iubirii Necondiționate și, în cadrul acesteia, Flacăra Verde Smarald a Creativității și a Curajului.

<

p style=”text-align:justify;”>Trandafirul AuriuÎn centrul acestor flăcări este simbolul unui Trandafir Auriu.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Minunat, dragilor.

Privind în jurul vostru, Acum, voi sunteți într-o grădină frumoasă de trandafiri roșii și percepeți mirosul și esența Iubirii Divine din acest Templu al Compasiunii.

Și Acum, îndreptați-vă atenția către altarul în formă de inimă din centrul Templului, înconjurat într-un inel de foc.

Pe acest altar, vizualizați, Acum o vază aurie cu șapte trandafiri aurii.

Simțiți, Acum, dragilor, conexiunea voastră cu Mama Pământ, adâncindu-vă în Rețeaua Uniunii și simțind, doar, energia Iubirii, a Mamei Divine care vă îmbrățișează, vă apreciază și vă iubește.

Pe măsură ce vă adânciți în Inima voastră Christică, simțind această profundă compasiune și Iubire pentru voi înșivă, voi experimentați, blând, energia Kundalini activată din centrul perineului și Chakra Rădăcină și trecând prin Chakre.

Puteți să rotiți corpul dreapta – stânga, înapoi și înainte, în aceste respirații ritmice adânci, inspirați numărând până la șapte și expirați numărând până la șapte.

<

p style=”text-align:justify;”>Arhanghelul Haniel

Arhanghelul Haniel vine spre voi și plasează simbolul unei semiluni cu un porumbel mic sub ea, în dreptul Inimii voastre Christice, pe măsură ce voi vă activați Petalele Inimii voastre Christice, Inima voastră pașnică, Inima voastră Iubitoare, Inima voastră Vindecătoare, Inima voastră Veselă și Fericită, Inima voastră Puternică, Inima voastră Cunoscătoare, Inima voastră Pasională, Inima voastră plină de Viață și Prosperă, Inima voastră Încrezătoare, Inima Integrității și a Adevărului și, Acum, Inima voastră Tainică.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Arhanghelul Haniel își aprinde, Acum, felinarul, iluminând Lumina Sufletului și esența Iubirii Divine din interiorul Inimii voastre Christice.

Pe măsură ce această Flacără de Lumină se extinde din Inima voastră Christică în esența compasiunii, voi sunteți înconjurați, Acum, de Comunitatea Feminină a Trandafirului, de Fecioara Maria, Lady Nada, Lady Portia, Lady Quan Yin, Lady Venus, Lady Hathor, Lady Pallas Athena și toate celelalte Divinități feminine pe care le cunoașteți, învăluindu-vă, Acum, într-un inel de foc.

Și, Acum, în jurul corpului vostru, apar ghirlande peste ghirlande de trandafiri roșii, percepeți un nivel superior al inocenței voastre și al Supra Iluminării iubitei voastre Prezențe EU SUNT.

Și, Acum, vă conectați la Shambala, percepeți și simțiți razele Creației, pe Maeștrii Ascensionați și energia Lordului Buddha, ca pe un vortex de Lumină care se activează în jurul Scutului vostru de Lumină.

Și, Acum, Lordul Buddha vine pentru a activa Flacăra Compasiunii din Inima voastră Christică, la maximul pe care Legea Cosmică o îngăduie.

Minunat, dragilor.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Lady Venus înaintează, Acum, vă conectează la energia lui Venus, la Iubirea Divină, necondiționată, care există în acest multi-univers și se conectează la minunatul vostru Suflet de Lumină.

Pe măsură ce Lumina Sufletului continuă să se extindă din interiorul Inimii voastre Christice, Lady Venus ancorează Steaua lui Venus, steaua cu opt vârfuri, în cele șapte Chakre primare, aliniindu-vă cu toate dimensiunile Luminii.

În cele din urmă, Fecioara Maria vine în întâmpinarea voastră și vă îmbrățișează cu brațele sale iubitoare, conectându-vă la Templul Inimii Imaculate, la cunoașterea faptului că voi sunteți atât de iubiți, că voi sunteți atât de bravi și atât de curajoși.

Și, Acum, este momentul ca voi să eliberați tot ce nu mai funcționează pentru voi, modele vechi, vechi credințe false și judecăți.

Pentru că Tot Ceea Ce Este, Este Iubire.

Fecioara Maria vă oferă, Acum, o binecuvântare specială, spunându-vă că rugăciunile voastre sunt auzite, primesc răspuns și vă invită să călătoriți în Conștiința Sufletului, în Templul Său al Inimii Imaculate, în timpul viselor voastre din această lună Mai.

Minunat, dragilor.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Arhanghelul Haniel vă spune, Acum, că cei șapte trandafiri aurii de pe altar sunt cunoscuți sub numele de Cei Șapte Trandafiri Aurii ai Compasiunii.

Fiecare trandafir aduce un nivel mai profund de compasiune și cunoaștere a vouă înșivă ca Iubire, știind cât de vrednici sunteți, cât de apreciați și cât de celebrați sunteți.

Arhanghelul Haniel vă oferă, Acum, primul Trandafir Auriu al Compasiunii, reprezentând Inocența și Divinitatea copilului vostru magic și inocent.

Pentru a vă adânci în Divinitatea voastră, în bucuria și inocența a celor Cine Sunteți Voi, dragilor, vi se cere să iubiți, mai întâi, copilul vostru interior.

Pentru că, adânc în Petalele Inimii voastre Christice, copilul vostru interior așteaptă, așteaptă să fie recunoscut și înțeles, amintit și iubit.

El este vocea voastră care are nevoie să fie văzută, ascultată și apreciată. El este vocea din voi, care se poate simți invizibilă, nesigură sau nedemnă de Iubire. El este, de asemenea, vocea voastră care trăiește frumusețea și curiozitatea, creativitatea și bucuria, atunci când credințele și imaginația lui își creează visele din inspirații Divine. El este vocea suveranității. El este vocea inocenței și calea către Dumnezeu.

În acest templu magic și în această grădină de trandafiri, înconjurați de Ordinul lui Melchizedek, Arhanghelul Haniel, Comunitatea feminină a Trandafirului, de iubita voastră Prezență EU SUNT și învăluiți în Conștiința lui Melchizedek, Flacăra Roz-Albastră a Uniunii și a Iubirii Necondiționate și Flacăra Verde Smarald a creativității și a curajului, voi invitați, Acum, copilul vostru interior să vi se alăture.

Vizualizați, Acum, acest copil frumos așezat în fața voastră.

Îmbrățișați-l, Acum, și, cu o voce blândă și delicată, vorbiți cu acest copil interior.

Spuneți-i: „Eu te Iubesc, Eu te aud, Eu te apreciez. Eu te rog să mă ierți, pentru că Eu nu te văd cu adevărat. Eu Sunt Aici, Acum. Eu te iubesc. Eu te iubesc”.

Minunat, dragilor.

Și, Acum, vedeți ce vrea să facă. Să se joace, să deseneze, să alerge în jurul acestei grădini.

Orice vrea să facă sau are nevoie în acest moment, pentru a se simți iubit și apreciat.

Și, Acum, dragilor, pe măsură ce vă conectați, mai adânc, la copilul vostru interior, întrebați-l, doar, dacă poate să vă îndrume către o experiență traumatizantă din copilărie, atunci când s-a simțit, pentru prima dată, speriat sau trist.

Pe măsură ce vă întoarceți la această linie temporală, mângâiați-vă copilul interior, îmbrățișându-l și iubindu-l, în timp ce îl întrebați ce puteți face pentru el.

Observați, pur și simplu, această scenă, deoarece Iubirea din interiorul Inimii voastre Christice revine la acest aspect al copilului interior al vouă înșivă.

Voi știți, Acum că voi veți fi mereu văzuți și auziți, iubiți și apreciați prin Inima voastră plină de Iubire, atunci când voi vă îmbrățișați și vă Iubiți copilul interior.

Minunat.

Vizualizați, Acum, dragilor, acest copil magic, inocent, încrezător, jucăuș, inventiv, creativ și lipsit de griji, care vă cuprinde cu Iubirea lui.

Mulțumiți, Acum, copilului vostru magic, inocent, în timp ce vă îndreptați, mai adânc, în Inima voastră plină de compasiune și spre capabilitatea voastră de a vedea pe Dumnezeul vostru în interiorul vostru și în toți cei din jurul vostru.

Minunat, dragilor.

* * * * * * * * * * * * * * * *

În cele din urmă, Arhanghelul Haniel se întoarce și își mișcă bagheta, cu un con de pin în vârf și decorată cu panglici multicolore, în jurul corpului vostru, în sens contrar acelor de ceasornic și, apoi, în sensul acelor de ceasornic.

Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, voi vă vizualizați stând într-un cerc de foc, alături de mii de alți Inițiați ai Luminii, învăluind Mama Pământ și toată Viața ei, în Flacăra Diamant a Conștiinței Melchizedek, Flacăra Roz-Albastră a Uniunii și a Iubirii Necondiționate și Flacăra Verde Smarald a creativității și a curajului.

Ascultând din nou psalmii: Iehova Tsebayoth – Regele oștirilor, Iehova Tsebayoth – Regele oștirilor, Iehova Tsebayoth – Regele oștirilor,  rostiți Acum, rugăciunea următoare:

Iubită Mamă / Tată Dumnezeu,
Deschide-Ți ochii,
Astfel încât să poți vedea, întotdeauna, pe Dumnezeul din frații și surorile noastre,
Așa cum noi Îl vedem pe Dumnezeu în noi înșine.

Iubită Mamă / Tată Dumnezeu,
Deschide mințile noastre către Lumina înțelepciunii Tale,
Pentru a deveni mai profund serviciul nostru în slujba celor care au nevoie.
Cei flămânzi,
Cei înfrigurați,
Cei oprimați și înspăimântați.

Iubită Mamă / Tată Dumnezeu,
Deschide inimile noastre pentru toată Creația,
Astfel încât să ne putem iubi unii pe alții, așa cum Tu ne iubești.
Pentru ca toate suferințele să înceteze,
Fericirea, bucuria, abundența și compasiunea
Să se extindă pe acest pământ sacru,
Prin inimile noastre pline de compasiune,
Și prin inimile pline de compasiune ale întregii omeniri,
Așa Și Este. Amin.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Minunat, dragilor.

Mulțumiți, Acum, tuturor acestor Ființe Iluminate ale Luminii de Sus, pe măsură ce vă focalizați către Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor.

Existând un portal al Luminii, care activează în jurul Scutului vostru de Lumină, voi vă aflați, Acum, în călătoria în timp a Iubirii Divine și intrați, Acum, în spațiul vostru sacru.

Ancorați-vă, încă o dată, în Inima de Cristal a Mamei Pământ și mențineți deschisă această conexiune cu Templul Compasiunii și cu toate aceste Ființe prețioase ale Luminii.

Minunat, dragilor.

Reveniți Acum, deschideți încet ochii, fiind pe deplin prezenți, centrați, pașnici și iubitori.

Noi vă mulțumim pentru munca voastră în serviciu și vă dorim o zi magică.


Prin Anrita Melchizedek. Link original: http://pleiadianlight.blogspot.ro/2017/05/the-temple-of-compassion-teachings-of.html

Traducere: Dida Aurelia – Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor! Vă Iubesc pe Toți. Link preluare: https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/05/15/templul-compasiunii-invataturile-ochiului-lui-horus/

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.