Triunghiul verii: răbdare – credință – lumină

91ac94dc770f0a3b4d91ed7031bb168aStați în Lumină! Cu credință, fără credință… stați în Lumină. Avem nevoie de credință; acesta e baza evoluției, e baza înălțării. Dacă există făcături, boli, suferințe, traume, certuri – tot credința le vindecă, nu altceva. Cereți să aveți credință, să fiți protejați, susținuți, îndrumați… cereți!

Luna august este o lună de perpeleală, o lună în care ies la suprafață foarte multe aspecte întunecate din noi îmbrăcate în haine albe, în auriu. Sunt foarte multe lucruri care au fost ascunse și ies la suprafață, și este de dorit să aveți ochelarii șterși. Să aveți ochii deschiși, inima deschisă, să aveți credință și încredere în voi că ceea ce identificați este bine pentru voi.

E de recomandat ca în luna august să stați la adăpost de proiecte mărețe, e de dorit să stați în interiorul vostru, să vă coaceți în interior pentru ca în septembrie să faceți „poc” și să adunați roadele. Începând cu octombrie e de dorit să acționati.

În august și septembrie stați în coacere… Vă uiați la struguri: s-au copt, nu s-au copt, îi mai lăsați? Nu vă grăbiți! Pentru că focul arde, pârjolește, are tendința de a grăbi așa că trebuie să ne lucrăm într-o lună de foc RĂBDAREA!

Stați în interiorul vostru. E important să fiți voi cu voi: meditați, curățați, faceți cursuri, rugăciuni, pelerinaje… Stați la mare/soare/munte și fiți conectați cu Pământul, cu Divinitatea.

Mulțumiți, binecuvântați, fiți recunoscători pentru tot ce aveți și o să vedeți că o să primiți răspunsuri în septembrie. O să vi se răspundă la scrisori, la proiecte, la tot ce aveți acum.

După septembrie, după solstițiu începeți să desfaceți bilețelele, răvașele, începeți să adunați roadele, să vor vedea rezultatele! Nu vă grăbiți acum să primiți un răspuns… Nu vă grăbiți să faceți ceva în mod special, doar pentru că vreți voi acum. De ce se spune că în lunilea acestea este vacanță? Nu faceți nimic important! Energiile nu sunt foarte benefice acum… Ard, și e de dorit să le lăsați să curgă, să le întrețineți, să nu faceți modificări, să nu luați decizii importante.

Puteți cere informații insă: este spre binele meu să intru înt-o relație, să încep un proiect, să fac un anumit lucru, etc.? Cereți de trei ori pentru a vi se arăta/da un răspuns: în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Cereți să vi se arate, nu faceți de capul vostru.

Dacă nu primiți un răspuns, este posibil să fie o amânare, nu o luați ca pe un refuz. Rămâneți în așteptare, în recunoaștere. Nu există „nu” de la Univers; există „nu acum”, „nu așa”, „amână puțin”, „dă-ți voie”, etc.

Și ce faceți atunci? Stați în interiorul vostru, e cel mai bine.

Iubire și Lumină!
Cu drag, LaRa Laura

Un comentariu la „Triunghiul verii: răbdare – credință – lumină”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.