Tu ești un Creator puternic

Tu NU ești o victimă. Tu EȘTI un Creator puternic.

Acest lucru poate fi dificil de amintit dar și de întrupat. Pentru părți din tine poate fi SIMȚIT ca și cum ești o victimă a circumstanțelor și a relațiilor și a situațiilor de viață și a matricei 3D și a bolilor și a șefului și a partenerului… și aproape a orice ai trăit și trăiești.

Deși, sufletul îți AMINTEȘTE cum să ALEGI toate circumstanțele, situațiile și relațiile pe care le experimentezi în această viață pentru a evolua și a te transforma. Sufletul își amintește că ai ales să te aliniezi să acționezi în acest experiment 3D al Gaiei… această perioadă scurtă de viață, pentru a ‘împacheta puterea’ cu oportunități de creștere pentru că a oferit atât de MULTE șanse de a învăța. Sufletul își amintește că nici unul dintre oamenii din viața ta  ‘nu sunt împotriva ta’ dar de fapt au fost de ACORD să fie cu tine în această viață, jucând anumite roluri pentru tine și tu pentru ei, pentru a vindeca și muta tipare în Metasuflet și în grupul de suflete.

De asemenea, dacă ai ales o viață grea și cu dureri, este pentru că ești un suflet MARE care are nevoie să treacă prin foarte multe … pentru a oferi vindecare și serviciul iubirii altora pe măsură ce tu le depășești, îți amintești și te trezești. Simt că există și aceia dintre noi care am venit aici să vindecăm în mod special corpurile noastre emoționale  și a conduce acest teren de explorare în legarea unui corp emoțional vindecător DE frecvențe sufletești pentru a apărea omenirea sacră. ACEASTA este într-adevăr o imagine COMPLETĂ și contextul din jurul lucrurilor dureroase pe care le-am experimentat în viață!

Dacă poți deține această perspectivă a sufletului CU părțile tale care se simt ca o victimă și le-o oferă atunci când se simt fără de speranță și putere, poate duce la MULTĂ vindecare și sentimentul de putere. Acestor părți ale tale, în special părților tinere cum ar fi copilul interior, li se poate răspunde cu compasiune legată de sentimentele lor de a fi o victimă.

copil interior

Când spui povestea vieții tale, crezi cu reverență și cu sentimentul că ai ales-o în totalitate? Sau o parte din tine o spune cu disperare, depresie, neputință și furie? Te învinuiești și îi faci de rușine pe alții sau pe tine însuți în povestea ta, așa cum o spui? Dacă apar aceste semne emoționale, este un semn clar că există părți din tine blocate în durerea corpului tău emoțional, cu răni nedigerate și traume. Le poți dezlipi cu iubire de sine și compasiune… și oferind și această perspectivă mai înaltă a sufletului. Aceasta nu este doar “gândirea diferită” despre ceea ce ai experimentat… înseamnă a FI diferit, provenind dintr-un loc de încredere și aceste frecvențe sufletești sunt capabile să transmute locurile victimei în locuri cu putere. Chiar funcționează în acest fel, din experiența mea de-a lungul anilor.

TOT ce este ÎN viața ta și ce trăiești există pentru că ai permis să fie acolo, pentru că ai ales să fie. Simțind acest lucru duce la întrebarea: “doresc să existe în continuare ceea ce trăiesc acum în viața mea, de ce și de ce nu?” Și, de asemenea, “DE CE am ales acest lucru? Ce îmi spune sau ce mă învață?” ACESTEA sunt întrebări puternice pentru că poți simți la un nivel profund DE CE  (ceea ce aș recomanda este la nivelul părților) și apoi alegi acțiunea bazată pe răspunsurile pe care le descoperi.

A rămâne victimă poate fi folosită de părți din tine pentru a te menține în siguranță, pentru a-ți menține viața în siguranță, pentru a te opri de la a risca sau a crește dincolo de locul în care simți că poți merge. Te poate ține încurcat în relații toxice care nu îți mai servesc sufletului tău și sunt uniuni speriate nu cele sacre. De fapt se poate bloca iubirea de sine și compasiunea din a se îndrepta spre părțile din tine care au nevoie de ea (și TOATE au nevoie de ea!). Poate bloca conexiunea cu Sursa Divină unde poți să simți și să lași și SĂ CREZI că Divinul (și Ghizii tăi) sunt CU tine în acest experiment de viață și te sprijină cu iubire în toate momentele.

Acest teren al sentimentului prin tonurile victimei, deținute de părți ale oamenilor și aducându-le în iubire este unul pe care îl explorăm în sesiunile SoulFullHeart … invitând energiile din interior pentru a SIMȚI durerea lor, da, și ce s-a întâmplat cu ele, și apoi mutându-le în tot mai multe locuri de împuternicire, deoarece acestea sunt capabile să digere durerea și să se transforme în energiile lor de frecvență mai ridicată. Oferim un teren cu adevărat iubitor, fără judecată a energiilor victimei, care permite validarea realității, chiar dacă ea o invită să se mute într-o perspectivă mai înaltă a sufletului. (…)

Tu nu ești o victimă. Tu ești un creator PUTERNIC, Zeu sau Zeiță fractală din Sursa Divină în formă umană din ce în ce mai sacră! Pe măsură ce îți amintești acest lucru, la fel se întâmplă și cu locurile din interior care SIMT mai puțin acest lucru, se transformă în MULTĂ iubire!


Jelelle Awen, 7 mai 2017 – https://soulfullheartblog.com

Sursa: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/05/10/tu-esti-un-creator-puternic/

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.