Dincolo de Iluzie: Întâlnirea cu Sufletul meu Geamăn

A sosit momentul în care va voi vorbi despre cea mai profundă experienţă spirituală care mi-a marcat existenţa şi m-a înscris pe o nouă linie de destin, cea mai înaltă şi în deplin acord cu sufletul meu: întâlnirea cu Sufletul meu Geamăn.

Pentru că ştiu şi simt că suntem din ce în ce mai mulţi cei care am trăit o astfel de experienţă sau suntem în astfel de conexiuni de suflet, îmi doresc astăzi să fiu pe deplin vulnerabilă în faţă voastră şi să va vorbesc despre experienţa mea.

O întâlnire care mi-a zguduit sufletul, mi l-a rupt în bucăţi după care mi l-a reîntregit şi împlinit într-un mod în care nu credeam că este posibil.

dincolo-de-iluzie-intalnirea-cu-sufletul-meu-geamanO întâlnire care a schimbat totul, de la modul cum îmi trăiam viaţă până la modul în care văd Universul, lumea, oamenii, misiunea mea, ceea ce sunt şi fac aici pe Pământ.

Întâlnirea cu mine însămi, cu cealaltă parte a sufletului meu, cu partenerul meu Divin din toate timpurile şi toate dimensiunile: Sufletul meu Geamăn. Singura persoană din Univers cu care împărtăşesc aceeaşi frecvenţa a Sufletului.

O conexiune din altă lume, o întâlnire care îţi deschide accesul la alte dimensiuni la care nu avem acces atunci când suntem scufundaţi în iluzia 3D.

Ce înseamnă întâlnirea cu Sufletul geamăn?

Indiferent cât de puţin sau de mult durează întâlnirea, indiferent dacă trăiţi în acelaşi oraş sau pe continente diferite, de la un capăt al lumii la celălalt, cine a trăit experienţa asta ştie: nu este din lumea asta, este din alte lumi. O trăim în lumea asta, după care nu ne mai putem întoarce să funcţionăm conform regulilor ei.

Pentru că sufletul îţi este contaminat de Adevăr, Bucurie şi Iubire necondiţionată. Nu te mai poţi întoarce la a pretinde că eşti fericit în iluzie. Nu te mai poţi întoarce la iubirea condiţionată în care am crescut şi cu care ne-am obişnuit.

Nu te mai poţi întoarce la a trăi în cutia în care ne înghesuim zilnic, pentru că avem imprimată, în fiecare celulă, energia încarcerării, a separării şi a limitării în care ne-am obişnuit să trăim.

La momentul întâlnirii cu Sufletul Geamăn în această viaţă, acum 3 ani, aveam o căsnicie frumoasă cu sufletul meu pereche, un bărbat minunat pe care îl voi iubi mereu şi cu care continui să am o conexiune autentică în care ne sprijim unul pe celălalt pe calea individuală a fiecăruia.

Însă ştiam, undeva adânc în sufletul meu, că îmi lipseşte ceva. Un sentiment care cumva m-a urmărit toată viaţă, într-un fel foarte subtil şi neexprimat. Ca şi cum jumătate din mine se afla altundeva. Asta era sentimentul permanent. Ştiam că îmi lipseşte ceva, la un nivel foarte profund, chiar dacă aparent aveam o viaţă frumoasă.

Şi aşa şi era, ceva îmi lipsea: cealaltă parte a sufletului meu trăia altundeva. La un capăt de lume, pe un alt continent. Iar destinul pe care ni l-am ales a făcut posibil să ne întâlnim, de la un capăt al lumii la altul, la jumătatea distanţei, într-o întâlnire dincolo de logică, timp sau spaţiu.

Ne-am recunoscut, că şi cum ne căutăm dintotdeauna. De la începutul timpului şi al spaţiului, printre secole şi dimensiuni. Ne-am regăsit calea unul spre celălalt, aşa cum ne-am promis, cândva, demult: că oricât de greu va fi, ne vom regăsi.

Faza de separare:

M-am întors la viaţa mea de zi cu zi cu sentimentul că am fost forţată să aterizez fără paraşută. Sună amuzant acum, dar durerea separării după ce ne regăsiserăm a fost printre cele mai dureroase lucruri pe care le-am simţit vreodată.

Însă, pe acea durere am început să-mi construiesc regăsirea de Sine, cel mai de preţ lucru pentru sufletul meu.

Ştiam în adâncul meu că nu mă mai pot reîntoarce la cine am fost. Că nu mai pot fi cine eram. Că voalul iluziei s-a ridicat de pe Sufletul meu pentru totdeauna.

Şi după ce m-am certat cu toţi îngerii şi cu Dumnezeul în care nici nu mai ştiu dacă mai credeam atunci, pentru că mi-a dat o asemenea experienţă după care mi-a luat-o, punând între noi toate barierele posibile ale 3D-ului…mi-am dat seama despre ce este vorba cu adevărat într-o asemenea conexiune cu Sufletul geamăn.

Despre ce este vorba, cu adevărat, într-o astfel de conexiune?

Vreau să împărtăşesc astăzi cu voi, cei care aţi trăit o astfel de experienţă sau care rezonati cu energia unei astfel de conexiuni profunde:

Pentru mine, este cea mai profundă experienţă spirituală pe care o poţi trăi vreodată într-o relaţie. Te conectează cu esenţă ta reală. Într-o fracţiune de secundă uiţi de toate măştile Ego-ului şi începi să devii cine eşti cu adevărat. Desigur, faza de activare la nivel de suflet o dată trecută, ai alegeri: revii la iluzie sau rămâi în Iubire. Este un drum nu mereu uşor, pentru că trebuie să deconstruieşti toate iluziile şi prefăcătoriile în care ai trăit, şi trebuie să-ţi dai voie să accepţi că realitatea 3D pe care ai considerat-o până atunci singurul tău reper este doar o iluzie. E ca în povestea cu hainele cele noi ale împăratului: începi să ai curajul să strigi că împăratul este gol.

Dacă nu poţi fi împreună cu Sufletul Geamăn în plan fizic, din motive care ţin de bariere auto-create sau co-create de cei doi în 3D, aceasta poate fi una din cele mai dureroase experienţe posibile la nivel de suflet. Şi aici sunt două alegeri: iei acea durere, vindeci în ţine iluzia separării şi transformi rana în sursă de putere pentru ţine şi pentru misiunea pe care o ai de făcut aici. Sau stai şi plângi şi intri în modul de victima şi-ţi pierzi puterea în faţă circumstanţelor exterioare, pentru că nimic nu mai are sens în viaţă ta. Şi mai există următoarea varianta: eşti atât de speriat de intensitatea experienţei, încât începi să fugi şi să o eviţi, sperând că astfel poţi fugi de ţine însuţi la infinit. Ceea ce, evident, este o altă iluzie.

Această conexiune este în primul rând spirituală, în al doilea rând fizică. În primul rând este vorba despre cum îţi serveşte această conexiune în manifestarea darurilor şi a misiunii tale în lume. Şi despre cum să ajungi să serveşti dintr-un loc de iubire necondiţionată. În al doilea rând abia este vorba despre conexiunea romantică (şi nu este vorba despre asta în toate cazurile) şi tot ce decurge de aici. Până înţelegem acest lucru trăim iadul pe Pământ, încercând să încadrăm această conexiune în ceea ce ştim despre relaţii din vechea paradigmă relaţională.

Apoi, procesul de reunire cu Sufletul geamăn este un proces iniţiatic care cere vindecarea şi deconditionarea de tot ceea ce nu este aliniat cu Sursa în interiorul nostru. Sufletul geamăn este cel mai bun învăţător spiritual pe care îl vei avea vreodată. Îţi va oglindi întotdeauna, conştient sau nu, toate rănile şi blocajele pe care le ai în a manifesta Esenţă ta reală pe Pământ.

Pentru că e nevoie să scoatem la lumina şi să transformăm tot întunericul din noi şi toate rănile de pe toate palierele fiinţei noastre, pentru a putea trăi în armonie în frecvenţa pe care o împărtăşim cu Sufletul Geamăn, cea mai înalta frecvenţa în care poate funcţiona sufletul nostru, din toate timpurile şi dimensiunile, frecvenţa de Acasă.

Esenţa:

După ce trecem prin toate aceste stadii, ajungem la esenţa acestei conexiuni: Iubirea Necondiţionată, dincolo de toate condiţionările pe care am fost învăţaţi să le punem în calea iubirii de secole.

De la acest nivel, nici nu mai contează ce face sau nu face Sufletul tău Geamăn în 3D sau ce decizii ia pentru viaţă sa. Pentru că Iubirea dintre sufletele noastre este mereu acolo. Cu sufletul scăldat în această Iubire, începem să ne trascendem rănile şi percepţia obişnuită asupra relaţiilor.

Ne dăm seama că este vorba de mult mai mult. Că misiunea noastră este să ne conectăm cu Iubirea, în cea mai pură formă, să o manifestăm şi să o înmulţim pe Pământ.

Că nu există separare între suflete. Că nu poţi să dai niciodată drumul Sufletului Geamăn, aşa cum nu poţi să dai drumul propriei respiraţii. Şi tocmai de aceea poţi să-i permiţi să fie în orice stadiu în dimensiunea 3D, la nivel de Ego şi de personalitate, ştiind că în suflet va însoţiţi unul pe altul în orice situaţie.

Iubirea pentru Sufletul Geamăn este mai mare decât orice altceva, este dincolo de viaţă şi de moarte, dincolo de timp şi spaţiu. Cu ea începe şi se sfârşeşte totul. Nu poţi fi niciodată separat de acea iubire, poţi fi doar în ea, pentru că ea este totul.

Ştiind asta, te poţi bucura de experienţele pe care le ai de trăit, ştiind că întotdeauna, în orice ai face şi oriunde ai fi, Sufletul Geamăn este mereu cu tine.

Şi te poţi abandona planului divin care, în inteligenţa şi perfecţiunea sincronicităţii sale, va şti când să va aducă împreună din nou, în dimensiunea fizică.

Suflete curajoase care v-aţi ales o astfel de experienţă şi cei care poate nu aţi trăit-o dar rezonati cu ceea ce am scris aici, mă înclin în faţă voastră, pentru că ştiu cât de provocatoare poate fi o astfel de experienţă.

Simt că suntem mulţi şi la noi în ţară, aşa că haideţi să ieşim la lumina, în adevărul a cine suntem cu adevărat, fiecare în felul sau.

Sunt aici să ofer suport şi ghidare celor care se află în această călătorie. Cu bucurie, Mihaela Marinaş.


Sursa: https://www.damaideparte.ro/spiritualitate/intalnirea-cu-sufletul-geaman/

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.