Următorul Pas în Procesul Nostru de Ascensiune

2018 este un an cu vibrație 11 care reflectă transformarea fizicului în Divin. Compania Cerului a decretat că transformarea energiei, a vibrațiilor și a conștiinței, care se petrece, Acum, pe Pământ, prin intermediul noii noastre Rețele Planetare împuternicite a Iubirii Divine Transformatoare, confirmă Adevărul.

Noi ne pregătim pentru acest moment de la începuturi și, Acum, totul este disponibil.

lauradinu.ro - laura dinu - terapeut theta healing - iubire - paceTe rog să citești aceste informații cu Inima și cu mintea deschise. Poate părea ceva nou pentru tine, dar nu este. Prezența ta EU SUNT a atras această informație în conștiința ta, pentru că tu ești chemat la acțiune.

Dacă ai peste 30 de ani, o parte critică a existenței tale pe Pământ a fost pregătirea căii pentru sufletele iluminate care urmau să se întrupeze pe Pământ după Convergența Armonică din anul 1987.

Acestea sunt Sufletele, cu vârste între 18 și 30 de ani, care sunt numiți Milenarii și Copiii care au urmat Milenarilor în întrupare, pentru a-i ajuta să co-creeze Noul Pământ.

Indiferent dacă tu ai fost conștient sau nu de această fațetă a misiunii Divine, Tatăl/Mama Dumnezeul nostru vrea să știi că, prin intermediul Prezenței tale EU SUNT, tu L-ai urmat pe Dumnezeu cel Victorios și, Acum, este momentul ca tu și restul Umanității Trezite să împliniți următoarea fază miraculoasă a procesului de Ascensiune a Pământului.

Compania Cerului ne dezvăluie Acum că, datorită evenimentelor care au avut loc în timpul Convergenței Armonice din anul 1987, Fiii și Fiicele Lui Dumnezeu, care s-au întrupat pe Pământ începând cu acel moment, s-au născut fără karmă.

Acest lucru se datorează faptului că, în timpul acestui eveniment global, Pământul și întreaga sa Viață Ascensionată au ieșit din roata karmei și au revendicat locul nostru de drept pe Spirala Evoluției, în cadrul Legii Universale a Cercului.

Aici am fost înainte de căderea noastră din Grație și este absolut necesar ca Umanitatea și Pământul să fie, pentru a trece prin Transformarea Veacurilor, care urma să aibă loc și s-a desfășurat în timpul Solstițiului din Decembrie 2012.

Sfinții Inocenți

Fiii și Fiicele Lui Dumnezeu, care s-au născut după Convergența Armonică din anul 1987, sunt Sfinții Inocenți care nu își începuseră, încă, călătoria lor evolutivă pe Pământ, atunci când noi am căzut, în mod tragic, din Grație.

Odată ce acest lucru s-a întâmplat, Tatăl/Mama Dumnezeul nostru a emis un Edict Cosmic pentru a proteja aceste suflete de a fi prinse în roata karmică, pe care Umanitatea a creat-o, din greșeală, atunci când noi am căzut în abisul separării și al dualității.

lauradinu.ro - laura dinu - terapeut theta healing - iubire - ascensiunePărinții noștri Divini au direcționat Logosul Solar, Alfa și Omega, de la Soarele nostru Central, pentru a împiedica ca Sfinții Inocenți să se întrupeze pe Pământ, până în momentul în care Umanitatea ar fi reușit să depășească roata karmică și să se întoarcă pe Spirala Evoluției și în Legea Universală a Cercului, unde era locul nostru dintotdeauna.

Alpha și Omega au fost de acord și, de atunci, cu eoni în urmă, Sfinții Inocenți au studiat și au evoluat în Temple, în cadrul centurii electronice din jurul Soarelui Central.

Acest lucru a durat mult mai mult decât și-ar fi imaginat cineva și, ca urmare, Sufletele, care s-au născut începând cu anul 1987, sunt mult mai evoluate decât noi, atunci când ne-am întrupat pentru prima dată pe Pământ.

În timp ce așteptau în Tărâmurile Interioare, Milenarii și Copiii au fost instruiți în moduri unice și puternice, pentru a-i ajuta pe ceilalți să depășească durerea și suferința vechiului Pământ, în timpul procesului de purificare fără precedent, pe care îl trăim Acum.

Atunci când noi observăm aparențele exterioare a ceea ce se întâmplă pe Pământ în acest moment, este ușor să credem că această informație nu poate fi adevărată.

Există câteva exemple despre Milenarii și Copiii care se trezesc și fac lucruri uimitoare, pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru Umanitate și pentru Pământ, însă, din păcate, există multe alte cazuri în care aceste suflete prețioase suferă și nu par a fi mai treziți decât masele Umanității.

Odată cu sosirea anului 2018 și cu inițierea noului Plan Divin al Tatălui/Mamei Dumnezeul nostru, totul s-a schimbat.

Noi primim o intervenție Divină fără precedent, iar Legiunile de Lumină vorbesc despre o „Nouă Zi” pe Planeta Pământ.

În acest an, tu, împreună cu restul Omenirii trezite, veți co-crea evenimente globale  transformatoare ale vieții, în colaborare cu Compania Cerului.

Aceste evenimente au fost concepute pentru a oferi asistență de neegalat Milenarilor și Copiilor, pentru a-i ajuta să depășească negativitatea opresivă a vechiului Pământ, care i-a prins în capcană și i-a împiedicat să se trezească.

Planul Divin pentru Anul 2018

Planul Divin pentru anul 2018 se va desfășura, pas cu pas, sub îndrumarea Tatălui/Mamei Dumnezeul nostru și a Companiei Cerului.

În fiecare lună, Compania Cerului va dezvălui modul în care noi putem ajuta, în mod eficient, la realizarea Planului Divin pentru a trezi Millenarii, Copiii și Sufletele adormite întrupate pe Pământ.

Noi, la Era Păcii, vom împărtăși, în mod liber, informațiile pe care le primim de Sus, prin Vlog-urile Săptămânale, Buletinul Lunar și Seminarele noastre gratuite. Informații privind toate aceste oportunități sunt disponibile pe site-ul nostru: www.eraofpeace.org

În plus, față de lucrarea globală unificată la care Tatăl/Mama Dumnezeul nostru ne cere să participăm, fiecare dintre noi are propriul său Fir Auriu unic al Vieții, care este vital pentru procesul de Ascensiune al Pământului.

Vă rugăm să ascultați îndrumările voastre interioare și să păstrați legătura cu Prezența voastră EU SUNT pe tot parcursul zilei. Apoi, acționați pozitiv urmând îndrumarea pe care o primiți.

Lumina voastră este necesară ACUM!

Activarea Codurilor Conștiinței în ADN-ul Milenarilor și al Copiilor

Milenarii și Copiii nu, doar, s-au născut fără karmă, ci Prezența lor EU SUNT a codificat Codurile unice ale Conștiinței în ADN-ul lor, înainte de această întruchipare.

Intenția Divină a codurilor conștiinței este aceea de a oferi acestor suflete luminoase accesul ușor la cunoștințele sacre pe care le-au acumulat în timp ce așteptau în Templele din centura electronică din jurul Soarelui Central a lui Alpha și a lui Omega.

Această cunoaștere sacră rezonează cu Cunoașterea faptului că:

Noi Suntem Unul și Iubirea Este Tot Ceea Ce Este.

lauradinu.ro - laura dinu - terapeut theta healing - iubire - luminaAceasta este conștiința Noului Pământ și reflectă Respectul pentru Întreaga Viață, care este necesară pentru ca Milenarii și Copiii să ajungă în Tărâmurile Cauzei, unde există soluții viabile pentru fiecare maladie de pe Pământ.

Pentru ca Prezența EU SUNT să activeze codurile conștiinței în ADN-ul Milenarilor și al Copiilor, este necesar ca aceste suflete să depășească, mai întâi, frecvențele dense de carbon ale corpurilor lor pământești 3D și 4D.

Numai atunci ei vor putea să depășească negativitatea vechiului Pământ și să se integreze în frecvențele superioare ale Corpurilor lor de Lumină Solară Cristaline 5D.

În această frecvență superioară a Luminii, Prezența lor EU SUNT va fi capabilă să se trezească cu ușurință și să activeze codurile conștiinței.

Acest lucru va permite acestor suflete prețioase să-și înceapă misiunile lor de a contura modelele de perfecțiune pentru Noul Pământ, care vor aduce beneficii Umanității și Întregii Vieți de pe Pământ.

Este exact pentru ceea ce Planul Divin, în desfășurare pentru anul 2018, este conceput să realizeze.

Luna de lună noi vom fi îndrumați prin activitățile de Lumină, care vor ajuta întreaga Umanitate să depășească, treptat, frecvențele bazate pe carbon ale corpurilor noastre pământești.

Acest proces se va construi în ritmuri zilnice, până când noi vom ajunge la aniversarea Convergenței Armonice în luna August 2018.

La acel moment, Tatăl/Mama Dumnezeu nostru, ne cere să orchestrăm o activitate globală a Luminii, care va face posibilă catapultarea Milenarilor și a Copiilor în cele mai înalte frecvențe posibile ale Corpurilor lor de Lumină Solară Cristaline 5D.

Împreună, noi vom crea un spațiu sacru care să permită Prezenței EU SUNT a acestor suflete prețioase să-și activeze codurile conștiinței.

Acest lucru va avea loc în perfectă aliniere cu Planul Divin al fiecăruia dintre noi și pentru cel mai înalt bine, pentru toți cei angrenați în acest proces.

Vehiculul care va fi folosit pentru această adunare globală al celui de-al 32-lea Congres Mondial Anual de Iluminare, care va avea loc în Portalul sacru al Vârfului de Diamant din Honolulu, Hawaii.

Lucrătorii în Lumină din întreaga lume vor răspunde la apelul Inimii lor și se vor aduna la Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort, în perioada 11-16 august 2018.

Acest Congres Mondial Anual este, cu adevărat, un eveniment care transformă viața pentru oricine are Chemarea Inimii de a participa în orice fel.

Ascultați îndrumarea voastră interioară și Prezența voastră EU SUNT vă va dezvălui partea voastră în această fațetă vitală a Planului Divin.

Fiecare Lucrător în Lumină va fi în locul lui potrivit și perfect. Nici o fațetă a acestui Plan Divin nu este mai importantă decât cealaltă. Ceea ce este important este că răspundeți la ceea ce vă îndrumă să faceți.

Aveți încredere și știți că, dacă sunteți îndrumați să fiți prezenți fizic în Portalul Luminii din Hawaii, atunci Prezența voastră EU SUNT și Compania Cerului vă vor ajuta să vă clarificați calea.

Acest lucru este valabil dacă aveți nevoie de asistență în timp, energie sau bani pentru a realiza această fațetă a misiunii Divine.

Toți Lucrătorii în Lumină, care au fost pregătiți să slujească în acest mod minunat în numele Omenirii și al Întregii Vieți de pe acest Pământ minunat, vor ști cine sunt ei, prin intermediul imboldului interior al Inimii lor.

Acest conclav sacru va fi o experiență celestă pentru toți cei implicați.

În fiecare zi, pe măsură ce noi îndeplinim cu succes o fază a Planului Divin, Compania Cerului va dezvălui următoarea fază a planului pentru noi.

Pe măsură ce noi trăim prin diferitele activități ale Luminii, sub îndrumarea Divină a Tatălui /Mamei Dumnezeul nostru și a Companiei Cerului, misiunea noastră va fi realizată cu succes.

Planul Divin, pentru care suntem chemați să-l îndeplinim, se va realiza prin nenumărate activități ale Luminii.

Vom fi uniți la niveluri interioare de Logosul Solar din Soarele dincolo de Soare, de Întreaga Companie a Cerului, de Inteligența Divină care este asociată cu Împărăția Elementalilor, cu Împărăția Angelică și de Prezența EU SUNT a Întregii Umanități.

Întregul Univers ne sprijină în acest strălucit efort.

Ființele Luminii și-au exprimat acordul să ne ajute în moduri miraculoase, însă Lucrătorii în Lumină de pe Pământ sunt forța predominantă care aduc acest Plan Divin în manifestare fizică.

Responsabilitatea noastră este enormă și, pe măsură ce noi ne unim Inimile, noi avem abilitatea absolută de a-L urma pe Dumnezeu cel Victorios.

În plus, alături de cei care sunt inspirați să fie prezenți fizic în Hawaii, vor exista Lucrători în Lumină care ni se vor alătura în conștiință, din punctele de Lumină din întreaga lume.

Acești Lucrători ai Luminii vor proiecta Lumina care curge, prin Flăcările Inimilor lor, în Portalul Luminii, unde Lucrătorii în Lumină sunt adunați fizic în Honolulu, Hawaii.

Astfel, eforturile noastre unificate se vor extinde exponențial.

Dumnezeu să vă binecuvânteze, pentru dorința voastră de a fi Ușa Deschisă pentru Lumina Lui Dumnezeu, în timpul acestui Moment Cosmic, în cadrul procesului de Ascensiune al Pământului.

Toate informațiile, de care veți avea nevoie pentru a participa la acest aspect important al Planului Divin, sunt disponibile pe site-ul nostru.

https://eraofpeace.org/pages/world-congress-pricing-and-registration


Articol preluat: https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/03/02/urmatorul-pas-in-procesul-nostru-de-ascensiune/

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.