Viața conspiră în favoarea voastră

lightbody11Colegi pribegi, dacă ați putea vedea faptul că viața lucrează în favoarea voastră… Aceste disconforturi pe care le simțiți, există pentru a vă arăta ceea ce nu mai este bine și nu este aliniat, acestea sunt de fapt indiciile și semnele care vă călăuzesc mai mult mișcarea voastră înainte.

De fapt, neliniștea ce o simțiți este ceea ce vă împinge la mai multă libertate și bucurie. Schimbarea are nevoie de disconfort ca o provocare, ca o forță motrice. De fapt, ceea ce ne duce la un nivel următor, este de multe ori o succesiune de Nu-uri.

Viața conspiră și întotdeauna a conspirat în favoarea voastră.

Este același lucru pentru lucrurile pe care le-ați făcut și care nu mai rezonează deloc. Ele au obișnuit să se simtă aliniate și acest lucru este bine, chiar dacă nu se simte în acest fel acum – pentru că pentru a deveni cine sunteți acum, aveați nevoie să mergeți exact pe calea pe care ați mers.

Sunteți într-adevăr astăzi, aici, datorită călătoriei care se află în fața voastră. Acum sunteți și un lucru și altul și nu doriți x și y, toate acestea pentru că înainte ați explorat și un lucru și altul și x și y.

Este un joc cu mai multe straturi – “nivelul“ și percepția realității și adevărul pe care le atingeți acum, nu au putut fi recunoscute de voi Înainte, pentru că Înainte a fost nevoie de alte straturi pentru a fi explorate, simțite și eliberate din voi tocmai pentru a ajunge unde vă aflați astăzi. Pentru a vedea ceea ce vreți, aveați nevoie să simțiți ceea ce nu vreți.

Pentru a elibera nevoia, aveați nevoie să vă scufundați în ea.

Pentru a găsi echilibru, aveați nevoie să treceți prin sclipiri de dezechilibru.

Pentru a vedea ceea în ce credeți cu adevărat, aveați nevoie să auziți și să fiți martori la “minciuni“ și să vă ridicați “împotriva“ lor.

Vedeți, viața conspiră și întotdeauna a conspirat în favoarea voastră.

Și totuși, în fiecare zi, o bună practică este de a vă permite sentimentele voastre, a le recunoaște și a le acorda atenție pe deplin. De fapt, ele nu greșesc deloc, dar semnalizează, iar indiciile și semnele vă arată ce uși trebuie să fie închise acum și ce uși s-ar putea să doriți să le deschideți și mai mult.


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/07/18/viata-conspira-in-favoarea-voastra/
Original: https://www.lovehaswon.org

Un comentariu la „Viața conspiră în favoarea voastră”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.