Alegeți lucruri și oameni care vă iubesc

Your-Higher-SelfPe măsură ce re-ieșim din ultimele luni de introspecție, consistență, descoperiri, revelații și redeschideri, în ultimele săptămâni a apărut clar că este valabil un Nou Răsărit, aproape în fața noastră, chiar acum.

Cei care au făcut un pas înapoi din lumea fizică, din presiunea ei, din ore, programe, calculatoare, activități și nevoi în ultimele luni, au simțit în ultimele două zile intensitatea unei mari SCHIMBĂRI. Există un sentiment de o mai bună, o mai profundă cunoaștere a sinelui, care se desprinde din toate încercările, experiențele, succesele sau uneori capcanele căilor din 2015, 2016 și 2017.

Există un sens real de a construi o Sinteză a tot și din tot ce știm acum, din tot ce am învățat, stabilind ceea ce este bine pentru noi, ceea ce dorim cu adevărat și să ne deplasăm în acele direcții, noi sau vechi, prin descărcarea ușoară a restului. Cu toate acestea, nu se simte atât de mult că “arunc vechiul pentru a deveni noul“, un mod pe care mintea noastră îl alege de multe ori ca preferat, pentru a TRAVERSA cea mai complexă exercitare a integrării, a Sintezei.

Descărcarea “vechiului“ pentru a construi “noul“ se simte direct și simplu, dar nu este întotdeauna calea “dreaptă“ și din cauză că Răzbunătorii noștri Interiori găsesc acolo o cale regală pentru a ne spune “vedeți, că ce ați făcut în trecut nu a fost corect, nu ați făcut ceea ce era cel mai bine pentru voi“.

Exercitarea Integrării este un proces mai complex, pentru că nu este atât de mult despre “aruncarea straturilor“ sau „de respingere a ceea ce am gândit pentru a merge spre lucruri noi“ – DAR este vorba despre a diferenția, încet, în mod organic, pe măsură ce viata continuă ce este al NOSTRU și ce nu este al NOSTRU, știind că am putea FI ceva care este perceput ca fiind VECHI și respinge ceva care este perceput ca fiind NOU.

Exercitiul de Integrare nu este atât de direct spunând “Sunt cea mai recentă versiune a mea sau experiențe ale mele, și ceea ce am obișnuit să cred, este depășit“. Sinteza vrea ca noi să mergem mai adânc și să SIMȚIM prin experiențele tuturor părților noastre, straturi, persoane, identități, conexiuni, ceea ce este autentic și ceea ce nu este, ceea ce apare că se diferențiază acum DE adevăratul sine sau ceea ce pare a FI adevăratul sine chiar dacă am știut întotdeauna.

Din ceea ce este spus și mai presus de orice, ceea  ce aș dori să împărtășesc aici este că … SINELE AUTENTIC este cel care aduce BUCURIA.

Sinele autentic nu înseamnă mai degrabă a trăi în Eter, decât în Fizic – sau invers. Cel mai probabil, este o COMBINAȚIE unică, specială, personală a ceea ce se caută și ce se poate găsi doar prin colectarea de nestemate și posibilități din tărâmuri diferite.

Sinele autentic, chiar și pentru oamenii spirituali, nu trebuie să fie doar cel mai înalt tip vibrațional de activități, unde cineva trăiește, merge în sus și/ sau în “alte vieți“ – în același mod în care Sinele Autentic Nu trebuie să se concentreze numai pe nevoile pământești, pe plăcere, pe abundență și activități concrete.

Sinele autentic ar putea fi Sinteza Unică pe care fiecare dintre noi o construiește in timp, experimentând.

Acesta este un moment puternic de TRANZIȚIE și SCHIMBARE – dar nu așa cum a fost calea pentru mulți, în 2016  … unde eram purtați de ape și de fluxul procesului de trezire, uneori doar chemați, ghidați, dar nu pe deplin conștiincioși și conștienți și intuind ce se întâmpla. Unii au trecut prin turbulențe, căderi, curățări, capcane, aventuri și descoperiri – în unele zile în flux, într-un mod pasiv.

Acum, nu mai este vorba despre explorarea dintr-un loc de vid, sau mai degrabă un loc de cunoaștere slabă a sinelui, de a aduna tot ceea ce știm pentru a CREA ce urmează.

Este un moment în care ne oprim, pe scurt, pentru a vedea sincer tot ceea ce face sens și ne aduce bucurie, și de acolo vom merge mai departe – spre MAI MULTE dintre aceste persoane și lucruri oferite.

Aud foarte puternic și că Sinele autentic este lucrul pe care ÎL IUBIM, da – DAR la fel de bine reprezintă lucrurile care NE IUBESC.

Simt că aceasta este o lecție puternică, semnificativă pentru sufletele grijulii, empatice și sensibile. Noi credem de multe ori că reprezintă deschiderea, frăgezimea inimilor noastre precum și ALTE persoane la fel – dar acest lucru nu trebuie să fie adevărat. Avem tendința de a ne deschide la lucruri în mod liber, pentru a oferi iubire în mod liber, pentru a trimite rugăciuni, lumină și energie aurie celor de care ne e dor și cu care ne conectăm, lucru care poate duce la un sentiment de a fi epuizați dacă acest lucru nu este oferit înapoi.

Din punct de vedere energetic, așa cum simțim durerile oamenilor precum și potențialul lor și așa cum avem daruri intuitive puternice, avem tendința de a IUBI (în multe feluri, ca prieteni, dar și într-un mod romantic) oameni, pe baza a ceea ce simțim că ERAU, AR PUTEA FI, POT DEVENI sau AR PUTEA SIMȚI ei PENTRU NOI.

Avem tendința de a avea speranță pentru Noi + Lucruri la fel de mult cum avem pentru Viață în General, dar atunci când sunt implicate lucruri exterioare, este nevoie de un pic mai multă conștientizare și protecție. Este vorba mai degrabă despre deschiderea spre lucruri decât de ÎNCHIDEREA INIMILOR NOASTRE – lucruri care arată de fapt, în orice fel, că și ele ne iubesc. Este deschiderea la acele lucruri la care SIMȚIM, într-adevăr, o dorință reciprocă de deschidere, într-un mod similar.

Deci, aici este ceea ce simt despre acest timp de schimbare specifică în care suntem.

Să reflectăm asupra următoarelor: Din tot ce am încercat și am învățat, ce mă face fericit, ce crește de fapt vibrația mea, bucuria, sentimentul de apartenență, sentimentul de libertate, putere personală și autenticitate?

Printre toate lucrurile, pașii, oamenii care mi-au marcat drumul, am fost cu adevărat Eu? Ce s-a dovedit pe termen lung a fi o bună practică pentru mine – și invers, ce este doar împrumutat de la învățăturile din afară și nu rezonează?

Și pentru că vreau ceea ce IUBESC, dar, de asemenea, și ceea ce MĂ IUBEȘTE – ce pare a fi în căutarea mea la fel de mult pe cât îl caut eu?

Care sunt acele lucruri care RĂSPUND pozitiv, cu bucurie, cu o energie aliniată cu a mea? Când interacționez cu oamenii și cu lucrurile, cine este foarte simplu pe aceeași Lungime de undă și cine nu este? Care sunt semnele din exterior, din Univers în acest web la nivel mondial că suntem în el?

Unde forțez lucrurile și unde vin lucrurile la mine, în mod natural, organic, sau foarte lin răspunzând la invitația mea? Acele lucruri de care m-am folosit pentru a mă agăța de ele, sau de care mă țin încă puțin … Decât a le blama, să ne întrebăm: care parte din mine este atrasă de acest lucru și de ce? De ce “această parte din mine“ încă atârnă de ea? Ce i-ar plăcea acestei părți din mine să audă, să simtă, pentru a da drumul și să revină cu completarea mea în creștere pentru plimbarea următoare? De ce este o parte din mine care încă visează la ceva care nu răspunde?

Dragilor – Ceea ce ne face fericiți, este ceea ce este Aliniat, ceea ce se simte Corect si că “Acesta sunt eu. Asta, îmi amintesc.“ …

ȘI ceea ce ne face fericiți este, de asemenea, ceea ce vine la noi fără a forța, ceea ce rămâne fără a se agăța de noi, ceea ce vine să ne găsească, să ne caute, și să spună “Hei tu! eu încă aștept!“ – ceea ce ne face Fericiți, de asemenea, sunt acele lucruri care par să vină mereu înapoi LA NOI, de nicăieri, în mod repetat, așteptat sau nu, fie că le cerem sau nu…

Fericirea este ceea ce Curge, De la noi și înapoi la Noi , pentru că este un semn de a fi aliniați în ambele sensuri. Acest lucru poate fi pentru oameni, și de asemenea, pentru lucruri, pentru că Universul întotdeauna știe cum să găsească pe cineva sau metode fizice pentru a ne da semne, prevestiri, confirmări ale unei alinieri sau o simetrie.

Fericire este ceea ce vine, ceea ce este adus din cer, din stele și mesageri necunoscuți; ceea ce citim pe timp de noapte, in spatele Lunii, ce curge ca prevestiri sacre în timp ce ne plimbăm, nepăsători, fără să căutăm, să abandonăm, ce curge, complet, pașnic, pe potecile de vară ale trezirii noastre.

Multă iubire, Sophie Gregoire: https://www.lovehaswon.org


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/06/09/alegeti-lucruri-si-oameni-care-va-iubesc/#more-19035. Traducere: Manuela.

Un comentariu la „Alegeți lucruri și oameni care vă iubesc”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.