Astrologie Intuitivă: Lună Nouă, Mai 2018

Luna Nouă din 15 Mai cade în semnul de pământ al Taurului și deschide calea pentru unele mari schimbări și transformări cosmice. (Te invit la meditația organizată cu această ocazie. Mai multe detalii poți găsi aici: https://www.facebook.com/events/921866814649937/ )

Luna Nouă este  întotdeauna o perioadă de începuturi noi și acesta este unul dintre cele mai puternice începuturi noi pe care le vom experimenta pe tot parcursul anului. Acest lucru nu se datorează numai energiei Lunii Noi, ci și pentru că Uranus intră în Taur în aceeași zi.

Ori de câte ori avem o planetă mare, cum este Uranus, schimbând semne, ea aduce o nouă energie pentru a acționa și acest lucru este valabil mai ales pentru că Luna Nouă este și semnul Taurului.

Energia Taurului vizează găsirea securității și a stabilității, mai ales atunci când vine vorba de sănătatea, familia și banii noștri.

În timp ce căutați securitate de la lucrurile din afară, adevărata securitate și siguranță provine din interior și, de asemenea, vine din acceptarea faptului că nimic nu este garantat niciodată nimănui.

Puteți iubi, dar totuși să pierdeți, puteți mânca sănătos și totuși să vă îmbolnăviți, puteți acționa în siguranță și totuși scumva să fiți în pericol.

luna noua taur lauradinu.ro metaconsilier parapsihologÎn viață, singura garanție este schimbarea și învățarea modului în care să acceptați schimbările care vin în calea voastră, este noul început al acestei Luni Noi.

Totul în viață are propriul început și propria sa finalitate. Chiar și voi. În fiecare zi experimentăm nașterea și moartea, în fiecare moment experimentăm fluxul constant al schimbării.

Uneori, schimbările în viață pot fi mici și pot trece neobservate, iar alteori ele pot fi mari și pot spulbera tot ceea ce am știut și crezut cândva. Dar aceasta este viața. Și a fi confortabil cu schimbarea este cel mai puternic lucru pe care îl puteți face.

Sub această energie a Lunii Noi și sub energia schimbătoare a lui Uranus, va deveni din ce în ce mai important să vă concentrați asupra creării vieții prin acceptarea schimbării.

În esență, senzația de stabilitate este de a ști că nimic nu este stabil și de a învăța cum să fiți ok cu asta!

Atunci când ne predăm schimbării, când ne predăm morții și renașterii vieții, atunci când putem înțelege că totul este temporar, atunci putem să ne găsim cu adevărat pacea și să găsim cu adevărat securitate.

Schimbările care vin împreună cu Luna Nouă a lunii mai pot aduce schimbări bruște în viața noastră sau dacă ne-am schimbat recent, am putea fi îndrumați să atingem într-adevăr un nou nivel de acceptare și înțelegere.

Cea mai bună modalitate de a naviga prin această energie este de a practica acceptarea și de a rămâne în momentul prezent.

Când vine schimbarea, poate fi normal să vă faceți griji în legătură cu viitorul sau să vă îngrijorați cu privire la ceea ce urmează să se întâmple în continuare, dar pur și simplu concentrându-vă asupra lucrurilor clipă de clipă și abandonându-vă la ceea ce vine în drumul vostru, vă poate ajuta să vă recâștigați sentimentul de pace.

Suntem co-creatori pe această planetă și în timp ce este posibil să nu avem control asupra a tot ceea ce vine în calea noastră, noi avem controlul asupra modului în care simțim, gândim și acționăm.

Concentrându-ne pe ceea ce avem în controlul nostru, nu pe ceea ce nu este, și devenind conștienți de sentimentele, gândurile și acțiunile noastre, ne putem simți mai mult în pace cu viețile noastre și ne putem deschide la noi posibilități.

Combaterea schimbării nu va funcționa niciodată, ci deschiderea și încercarea de a o accepta cât se poate de bine și va duce întotdeauna la un rezultat pozitiv.

Împreună cu aducerea energiei în schimbare, această Lună Nouă aduce și un val de creativitate.

Ori de câte ori are loc schimbarea în viața voastră, ea reprezintă o perioadă de creativitate sporită și un timp în care puteți lua aceste informații noi sau un set nou de circumstanțe ale vieții și să creați ceva nou.

Concentrându-vă pe nou în loc de a vă lupta cu vechiul, vă puteți deschide inima și mintea la lucruri pe care nu le-ați observat înainte și a crea o nouă realitate pentru voi înșivă.

Sub Luna Nouă din mai și mișcarea lui Uranus într-un nou semn astrologic, vom fi ghidați cu toții să activăm și să acceptăm schimbarea pentru a ne simți în siguranță. De asemenea, vom putea fi capabili să intrăm în creativitatea noastră pentru a ne deschide la noi posibilități pe care le aduce schimbarea.

“Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezistați; căci asta creează numai durere. Lăsați realitatea să fie realitate. Lăsați lucrurile să curgă înainte, în mod natural, indiferent de cum le place “-Lao Tzu


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/05/10/luna-noua-mai-2018/

Un comentariu la „Astrologie Intuitivă: Lună Nouă, Mai 2018”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.