Cum vă este afectat Corpul Fizic de Schimbările Cosmice

Suntem cu toții conectați la Cosmos, suntem Universul exprimat de noi înșine ca fiind umani, ceea ce înseamnă că atunci când există schimbări sau transformări în cer, le simțim profund și noi.

Putem simți efectele cosmosului nu numai la nivel emoțional și spiritual, ci și la nivel fizic.

Gândiți-vă în acest fel, știm că luna este capacitatea de a afecta valurile oceanului și văzând că noi suntem alcătuiți din 80% apă, imaginați-vă ce efect are luna asupra noastră?

La fel, diferitele planete de pe cer ne pot activa la nivel fizic, fie că aduc energie scăzută sau energie înaltă, energie exterioară sau energie interioară.

lauradinu thetahealing parapsiholog mediumEnergie scăzută

Cosmosul emite energie redusă când avem multe planete în mișcare retrogradă sau când există un tranzit sau o schimbare semnificativă care ne cere să mergem înapoi și să privim lucrurile din trecut pentru a putea merge înainte.

Această frecvență scăzută a energiei poate crea blocaje, ceea ce ne face să ne simțim blocați, stagnanți, letargici și lenți. Pot apărea probleme digestive sau putem constata că ne pierdem motivația de a ne focusa pe lucrurile la care lucrăm.

Pot fi, de asemenea, simptome evidente precum balonare, letargie, iritabilitate, nas înfundat, constipație și dureri musculare și dureri, în special în spate.

Există dorința de a dormi mai mult și de retragere spre interior, acest lucru este valabil mai ales dacă energia este îndreptată și spre interior.

Energie înaltă

Cosmosul emite energie înaltă când începem un nou ciclu, când o planetă se mută într-un semn nou, când avem o eclipsă solară sau lunară și când avem o Lună Nouă sau Plină.

Toate acestea sunt perioadele în care primim o doză concentrată de energie de pe planete. Intuiția noastră și abilitățile psihice pot fi, de asemenea, sporite în timpul perioadelor cu energie înaltă, ceea ce poate provoca activări ale celui de al treilea ochi și dureri de cap.

Această energie de înaltă frecvență poate provoca o emoție de eliberare, și prin aceasta poate amplifica orice dureri suprimate, durere și boală. De asemenea, poate amplifica și sentimentele bune, determinându-ne să ne simțim energizați și inspirați.

De asemenea, energia înaltă poate să ne facă mai sensibili și acest lucru ne poate face predispuși la tuse și răceli și a alți viruși. Frecvențele de energie ridicată pot duce, de asemenea, la probleme de tensiune arterială, pierderea echilibrului sau amețeli, afecțiuni ale pielii și erupții cutanate/ acnee.

Este posibil să existe și o tendință spre insomnie, îngrijorare și un sentiment general de agitație.

Energia interioară

Cosmosul ne cere să mergem spre interior ori de câte ori încheiem un ciclu vechi sau ne pregătim să ne mutăm într-un nou capitol al vieții noastre. Energia interioară poate apărea, de asemenea, în perioadele retrograde, Echinoxul de toamnă și Solstițiul de iarnă.

Energia interioară apare adesea înainte și după o schimbare sau o schimbare sau o transformare semnificativă, deoarece este momentul în care trebuie să ne adaptăm și să reflectăm.

Energia internă poate ajuta la curățarea simptomelor fizice și poate activa procesul de vindecare și eliberare a corpului. Deoarece energia intră, siptomele fizice sunt adesea simțite la nivel intern.

lauradinu thetahealing parapsihologEnergia exterioară

Cosmosul ne cere să ne radiem energia în afară, după ce am început un nou ciclu sau am avut de a face cu o nouă schimbare de energie. Energia exterioară este simțită și în timpul Echinoxului de primăvară și al Solstițiului de vară.

Această energie exterioară poate ajuta să ne inspire și să ne energizeze și poate stimula și procesul de vindecare al corpului. Deoarece energia este dată afară, orice simptome sunt văzute la nivel extern.

Atât energia interioară cât și cea exterioară funcționează cu frecvențe înalte și joase de energie și poate schimba felul în care ne simțim și primim toată această energie.

De asemenea, este important să observăm că semnele și simptomele fizice sunt adesea resimțite atunci când există blocaje sau probleme care trebuie abordate.

Dacă începeți să observați un model în cosmos și în sănătatea voastră, acesta vă poate oferi și simptome în călătoria voastră de vindecare.

Dacă, de exemplu, aveți întotdeauna o durere de cap în jurul unei schimbări planetare semnificative sau a unei Luni pline, poate fi un semn că intuiția dumneavoastră este blocată și are nevoie de eliberare.

La fel, dacă vă simțiți obosit și letargic în timpul unei perioade de energie scăzută, este posibil să aveți nevoie de ceva timp pentru îngrijire de sine și retragere spre interior pentru o vreme.

Chiar dacă evenimente precum Eclipsa influențează pe toți, există și astrologia voastră personală care trebuie luată în considerare și puteți să vă simțiți diferit față de alte persoane.

Cel mai bun mod de a naviga prin aceasta este să vă gândiți la simptomele voastre și apoi să vă uitați la ele dintr-o perspectivă energetică.

De exemplu, dacă aveți gâtul dureros și uscat, vă puteți întreba: ce energie rețineți, ce energie aveți nevoie pentru a ieși la nivel extern? Cum vă puteți exprima pe voi înșivă în exterior?

Simptomele fizice sunt întotdeauna un semn de dezechilibru, dar dezechilibrele se întâmplă tuturor, în realitate nu le scăpăm. Tot ce puteți face este să vă hrăniți și să vă protejați corpul cât mai bine și să învățați cum să vă administrați energia în timpul schimbărilor cosmice prin ritualuri, meditație, exerciții și așa mai departe.


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/05/19/cum-va-este-afectat-corpul-fizic-de-schimbarile-cosmice/

Un comentariu la „Cum vă este afectat Corpul Fizic de Schimbările Cosmice”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.