Mesaj de la Lord Sananda

Sunt Sananda și am venit azi să vă salut pe toți și să salut Noua Eră, care începe pe planeta voastră. Multe se întâmplă acum pe Pământ, o largă paletă de evenimente – de la bine la rău – având loc.

Cu toate acestea, un observator atent vede că mult mai multe sunt evenimentele benefice. Omenirea se trezește acum în masă, și asta îngreunează tot mai mult acțiunile întunericului, în dorința lui de a-și perpetua controlul asupra ființelor umane.

Lord SanandaSunteți din ce în ce mai mulți, voi, dragi copii ai lui Dumnezeu care aveți o adevărată foame pentru Lumină și pentru adevăr. Lumina vă dă puterea de care aveți nevoie pentru a face ca întunericul să se retragă. Puterea voastră este cea care va crea și consolida Noul Pământ.

Este perioada în care apar noile modele, noile matrici ale ființei umane, care vor înlocui treptat, dar destul de repede, vechile modele pe Pământ. Apare și se extinde o nouă gândire, în care prevalează concepția universalității dar și a unicității creației. Acest lucru este valabil atât pentru animale cât și pentru plante.

Există o înțelegere cu caracteristică de generalitate cum că dacă nu se promovează preocuparea pentru întreg, nu se realizează dezideratul de a avea grijă unul față de altul.

Această înțelegere se răspândește ca un foc sălbatic pe Pământ și are un impact profund asupra ființelor care se trezesc din ce în ce mai mult și în număr tot mai mare. De fapt, este vorba de o intensă propagare a undelor în întregul sistem planetar, și aceasta va duce la apariția multor minuni.

Se produc și vor urma fenomene pe care le veți asimila minunilor, momente incredibil de interesante, chiar stupefiante, cărora, cu vechea voastră logică, nu le veți putea găsi explicații plauzibile. În mersul vostru către o și mai intensă și înaltă Lumină, sunteți însoțiți, deși nu la modul vostru conștient de înțelegere și probitate, de ființe benefice din lumină aparținând Cerului ori unor civilizații extrem de evoluate. 

Metaforic vorbind, este ca o masă multicoloră de energii care vă inundă spațiul și conștiința, înconjurându-vă sau traversându-vă ființa în cascade de culori, de intensități și nuanțe diferite.

Pentru cei care o pot percepe, este o imagine incredibilă care îți taie respirația și care ar merita văzută de toți. Aceste minunate imagini le vom depozita în memoria universală (n.m.: Akasha) pentru ca, în funcție de stadiul evolutiv, să poată fi văzute și admirate cândva de cei care vor dori s-o facă.

Pământul, cu toți locuitorii lui, se va afla în curând în cea de-a cincea dimensiune. Ne produce o deosebită plăcere să vă spunem acest lucru acum, chiar dacă au mai rămas destul de multe lucruri de făcut, până veți ajunge acolo; dar, în legătură cu aceasta, există certitudinea că nu mai puteți rata destinația. Chiar și cei mai puțin treziți (deci, mai puțin merituoși) au mari șanse de a se întegra fluxului uman general care mărșăluiește cu curaj și abnegație spre această minunată țintă. Tot mai mulți părăsiți întunericul și vă apropiați de frumoasa lume a dimensiunii 5D.

Nu ne hazardăm când afirmăm că ici și colo, pe Pământ, au început să apară și să se stabilizeze caracteristicile enegetice ale acestei dimensiuni superioare. Această minunată lucrare se realizează în pas alert, dragi copii, căci tot mai mulți dintre voi vin să vi se alăture.

Despre aceste realizări, care nu sunt puține, mass-media voastră ar putea vorbi aproape non-stop. N-o prea face, și știți și voi de ce. Din acest punct de vedere, înțelegem de ce informatorii de știri, plătiți de corporațiile media, încă aservite, trec sub tăcere realitățile.

Aceste noutăți se găsesc în diferite domenii ale societății voastre, precum economia, sănătatea, cercetarea ori bunăstarea și viața socială.  Dacă tehnologia și toate rezultatele cercetării existente pe Pământ astăzi vor fi folosite de oamenii conștienți, atunci lumea în care trăiți se va schimba în bine doar în câteva luni. Vi s-a dat aproape tot ceea ce aveți nevoie pentru a produce un incredibil salt în toate domeniile. Așteptăm să aveți conștiința de a o face. Acum, practic, nu mai este vorba de a primi tehnologie sau îndrumări ci, pur și simplu  de a le pune în aplicare.

Vântul cald și îmbietor al prefacerilor adie acum peste voi și vă provoacă să vă treziți și să vă hotărâți. Ușa către minunății vă este deschisă și este timpul să vă treziți și să-i treceți pragul. „Dincolo” veți găsi numeroase și incredibile comori de care puteți beneficia. Aceasta va face ca munca voastră să devină o plăcere, o adevărată desfătare, aducătoare de multiple satisfacții; și, în plus, va fi și distractivă.

Cu bucurie am scris aceste rânduri. Cu bucurie, salut Noua Eră care începe să fie edificată.  Pentru Mine este o imensă bucurie să merg împreună cu voi și să împărtășim minunatele daruri oferite de Creator.

Vă las acum cu multa Mea dragoste,
Sanada.


Sursa: http://sananda.website. Channeler Ann Dahlberg. Traducere C-tin Mihăilescu.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.