Mesaj de la Arcturieni

Arcturienii: Pe durata ”Evenimentului” cea mai mare parte a tehnologiei va slăbi/cădea. Pentru că totul va reporni într-o frecvență mai înaltă, așa că tot ceea ce voi ați ținut ca securitate, ușurință, comunicare, necesar și important va fi nevoie să fie temporar eliberat pentru că este nevoie să vă recalibrați la o percepție mai înaltă a realității.

În timpul acestui provizorat va trebui să vă bazați pe tot ceea ce ați învățat în nenumăratele voastre încarnări pe Pământ, precum și în călătoria voastră de ascensiune care culminează în frecvențele mai înalte ale realității. Veți construi fundația pentru un nou mod de viață.

Haosul întotdeauna precede schimbarea. Ca să întâmpinați cu bucurie schimbarea, va trebui să întâmpinați cu bucurie și haosul. La momentul de ”în între”, veți păși cu toții în acel moment de a fi ”în între”. În între este o iluzie 3D, dar este o iluzie foarte puternică și încă una care va fi dificil de eliberat pentru mulți dintre împământații noștri.

În toate încarnările voastre pe Pământul fizic, ați trăit într-un anumit grad de separare. Întotdeauna a existat un ”în între”. Voi sunteți o persoană, acolo este o altă persoană și ”în între” este aer, spațiu, timp, etc. Pe măsură ce vă transmutați în Corpul vostru de Lumină 5D, nu mai există nici un ”în între”. Totul este una.

Veți simți fiecare ”altă” persoană, loc, situație sau lucru ca fiind UNA cu voi așa cum voi vă uniți și vă întrepătrundeți în scop, intenție, și cel mai important, în iubire necondiționată. Nu vor exista dușmani pe care să-i puteți acuza pentru dificultățile voastre. Nu vor exista șefi care să vă poată face să faceți ceea ce voi nu vreți să faceți.
Acolo vom fi ”noi” care împărtășim, ne îmbinăm, întrepătrundem și comunicăm cu toată viața din acel ACUM. Această schimbare extremă în percepții este ceea ce noi/voi, familia voastră Galactică și familia voastră Celestă facem/faceți efortul de a împărtăși, comunica și a vă educa.

”Evenimentul” va fi o schimbare completă în modul în care vă percepeți pe voi înșivă, îi percepeți pe alții și percepeți realitatea. Din perspectiva percepției voastre trei dimensionale, voi vă gândiți că mediul vostru se va schimba. Asta este de fapt, incorect.
Mediul vostru este deja multidimensional.

Ceea ce se va schimba va fi percepția voastră asupra mediului vostru.

Modul în care veți experimenta această schimbare va fi ca și cum ați fi trăit într-o realitate în care a fost întotdeauna un întuneric ca noaptea, iar apoi într-o zi apare un soare. Întunericul, frica și iluzia care v-au îngreunat percepțiile timp de eoni, în special de la căderea Atlantidei, vor fi transmutate în lumină.

Apoi veți percepe realitatea, realitatea VOASTRĂ, pe Pământ, în același mod în care noi, familia voastră Galactică și Celestă, vă percepem realitatea în ACUM-ul nostru.

Sursa: Suzanne Lie

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.