Semnificația numerelor triple – Drunvalo Melchizedek

Î: Când cineva cere un „semn de la Univers”, presupun că, în mare parte, aceste semne sunt foarte personalizate și, probabil, sunt percepute numai de cel care le-a cerut. Pe de altă parte, după cum am citit, mai există și numerele triple, care semnalează anumite tipare de învățare. Ce sunt aceste simboluri și semne care apar și pe care le poate sesiza oricine, fără să fie personalizate; ce sunt ele și care este înțelesul lor?

R: Ei bine, lumea indigenă este foarte conștientă de astfel de lucruri și multe dintre civilizațiile antice erau la fel; egiptenii, sumerienii și întreaga lume antică înțelegeau că semnele reprezintă o modalitate de comunicare cu Mama Pământ și Tatăl Soare. Și astfel, atunci când se desfășoară o ceremonie în lumea nativilor americani, de exemplu, în care să zicem că vor să afle dacă există permisiune pentru a face ceva anume, ei caută să vadă dacă există semne care vin din partea naturii, lucruri pe care nu le pot controla și asupra cărora nu pot avea absolut nicio influență. Se uită dacă fulgeră într-un anumit fel, dacă zboară vreun vultur chiar pe deasupra capului lor. Toate acestea reprezintă semne pentru populațiile indigene. Sunt forme de comunicare din partea Mamei Natură și, aproape întotdeauna, ei caută trei semne. Sau chiar mai multe. Câteodată, ei caută chiar mai multe semne, dar de obicei, aproape oriunde, ei caută trei semne. Și atunci când văd cele trei semne, uneori mai fac încă o ceremonie și s-ar putea să facă acest lucru de două, de trei ori, așteptând apariția semnelor, dacă e vorba de ceva foarte, foarte important.

Ai menționat numerele triple și am să explic acest lucru. Este ceva similar. Este ceva ce mi-a fost încredințat personal de către îngeri, prin 1972, iar ei au vrut să folosesc acest lucru ca pe o modalitate de a-mi confirma multe dintre lucrurile pe care le trăiam în interiorul meu. Dacă încercam să văd dacă am înțeles ceva anume, urmăream apariția numerelor triple în realitatea mea, fără să am niciun control asupra acestui lucru. Ceva de genul – mă uitam la un panou, iar pe el era un număr de telefon care avea 555 în el sau vedeam pe numărul unei mașini care trecea înșiruirea 333, sau poți vedea cele trei numere ca o înșiruire de litere, MMM, de exemplu, care este 444 sau dacă numerotezi literele de la A la I ele reprezintă numerele de la 1 la 9. Continui apoi cu numerotarea următoarelor litere. Acest procedeu mi s-a arătat atunci. Dacă ai, de exemplu, 4M4 înseamnă că este vorba despre ceva ascuns, dar care este totuși acolo.
Să vorbim mai întâi despre motivație: „de ce” sunt importante numere triple? Nu sunt prima persoană care a vorbit despre acest lucru. Alice Bailey a vorbit despre acest subiect.

Totul se bazează pe muzică. Dacă vă uitați la gama cromatică alcătuită din 12 note, observați că, pentru fiecare notă, ciclurile pe secundă, intervalele dintre aceste note, sunt 11 cicluri pe secundă și multipli ai acestui număr, adică 11, 22, 33, 44, 55 etc, în ordine crescătoare. Așadar, ori de câte ori vedeți chiar și numere duble, cum ar fi 11, înseamnă că are loc un moment armonic. Când vedeți însă numere triple sau mai mult, atunci este vorba de existența unui moment cu adevărat armonic. Depinde de semnificația numerelor respective la ce anume se referă respectivul moment armonic. Iar înțelesul numerelor este următorul:

111 – se referă la curgerea energiei. Poate fi orice flux de energie, poate fi vorba despre bani, energie electrică, energie sexuală, orice se poate asocia energiei și chiar energiilor subtile. Dar e legat de curgerea energiei. Este aproape întotdeauna pozitiv

222 – înseamnă că un nou ciclu e pe cale să înceapă în viața voastră și depinde la ce anume vă gândiți când vedeți acest număr. Este foarte asemănător cu I Ching-ul. I Ching-ul vorbește despre acel lucru la care vă gândiți. În același fel, orice aveți în minte în momentul în care vedeți numărul triplu, la acel ceva se referă numărul. Când vedeți 222, înseamnă că începe un nou ciclu pe baza a ceea ce aveați în minte când ați văzut numărul. Dar natura noului ciclu depinde de următorul număr triplu pe care îl veți vedea.

333 – înseamnă că aveți de luat o decizie în viață în legătură cu lucrul la care vă gândeați, iar decizia poate evolua în două moduri. Ea devine fie 666, fie 999… 999 înseamnă încheiere – iar oricare a fost decizia pe care ați luat o, a fost corectă și ați rezolvat ceea ce era de rezolvat. Dacă merge la 666, înseamnă că ați ieșit din armonie și trebuie să o luați de la capăt. Trebuie să găsiți o altă cale de rezolvare pentru orice reprezintă obiectul deciziei voastre. Voi vorbi puțin mai târziu despre 666 și 999.

444 – aici este vorba despre un stadiu complet diferit al evoluției numerelor, iar 444 se referă la Școala Misterelor. Este o școală în care te afli în viața obișnuită și în care tocmai ai intrat și ai început să devii conștient de viața spirituală și de energiile subtile. Pe măsură ce începi să înveți, de obicei citești cărți. Citirea cărților reprezintă, în Școala Misterelor, numărului 444. Citești despre spiritualitate, dar nu o practici prea mult, pentru că încerci să înțelegi ce înseamnă și cât de mare este prețul Școlii Misterelor.

555 – este de fapt numărul cel mai mare, este numărul terminării Școlii Misterelor, iar când treci de la 444 la 555, sari de la început la sfârșitul sfârșitului. 555 este numărul lui Christos, este numărul conștiinței Unimii, este pentagonul, unghiul de 72 de grade ș.a.m.d. Este perfecțiunea ființei umane.

666 – acest număr se referă la noi și la lumea materială. Noi suntem alcătuiți din carbon, după cum am spus mai devreme, iar carbonul este alcătuit din 6 electroni, 6 neutroni și 6 protoni. Așadar, noi suntem numărul 666. Și tot noi suntem și lumea materială, acolo unde ne aflăm în acest moment în conștiința polarității. Când vedeți acest număr o singură dată, înseamnă mai ales o atenționare. Înseamnă că trebuie să ai grijă în legătură cu orice chestiune la care te gândești, pentru că lumea materială este pe cale să intervină. Dacă îl vezi de două ori la rând, trebuie să iei acest lucru foarte serios în considerare. Dacă apare de trei, patru, cinci ori, viața îți este în pericol. Trebuie să te oprești și să ai foarte mare grijă. Dacă aș conduce mașina, eu aș trage imediat pe dreapta. Am făcut de fapt acest lucru în Germania, când mi-a apărut numărul de cinci, șase ori; șoferul a tras pe dreapta, iar motorul mașinii pur și simplu a explodat.

777 – face și el parte din Școala Misterelor. Sunt trei numere 444, 777 și 555. 777 este atunci când ai citit cărți, ai încercat să înțelegi lumea spirituală, ai încercat să înțelegi Înălțarea și Învierea și meditația și tot felul de astfel de lucruri legate de spiritualitate și ai ajuns la stadiul în care ieși din zona de studiu și începi să practici. Începi să practici meditația și yoga, începi să practici pranayama sau respirația, începi chiar să faci toate acestea. Iată care este înțelesul numărul 777 în Școala Misterelor. Înseamnă că în acest stadiu te afli în momentul respectiv. Vei ajunge, în final, la 555, ceea ce înseamnă că treci de la 777, nivel la care exersezi, la nivelul de maestru. Când devii maestru și chiar înțelegi ceea ce se întâmplă, când trăiești și respiri această cunoaștere, când o faci să fie reală, atunci este vorba de 555.

888 – este numărul finalizării. Când te afli în 444, înseamnă încheierea unui lucru. Când ești la școala lui 444 și studiezi, citești și încerci să înțelegi ceva, o să vezi numărul 888 foarte des. Să zicem că încerci să înțelegi cristalele, că tot am vorbit despre ele, și, într-o bună zi, ajungi să înțelegi că ele sunt vii, înțelegi și simți, înțelegi cu adevărat… și atunci vezi numărul 888. Înseamnă că tocmai ai încheiat lecția respectivă din cadrul lui 444, în Școala Misterelor.

999 – este și el un mod de încheiere. Încheie ciclul lui 222. 222 este atunci când începe un ciclu nou și, dacă vezi 999, este ca și în cazul lui 333, ai încheiat ciclul respectiv. 999 este deci legat de 222 și de 333.

000 – nu înseamnă nimic, deci nu vă gândiți la el.

Toate acestea sunt semne ca cele din lumea indigenilor, în care ei caută un vultur sau semne care apar, pentru a înțelege semnificația semnului respectiv. Aceasta este o metodă de a vedea lucrurile bine definită din punct de vedere matematic; iar dacă urmăriți aceste lucruri, puteți să vă dați cu adevărat seama despre ceea ce se întâmplă în orice moment al vieții voastre. Odată ce știți acest lucru și începeți să căutați, veți fi foarte surprinși, pentru că Mama Pământ vă vorbește tot timpul. În majoritatea timpului nu vă dați seama, dar ea discută mereu cu voi. Sper că vă este de folos ceea ce v-am spus.


Fragment din: „Cartea inimii”, Drunvalo Melchizedek

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.