Semnificația Spirituală a Solstițiului Iunie 2018

Pe 21 iunie, soarele intră în semnul Racului anunțând începutul verii în emisfera nordică și începutul iernii în emisfera sudică.

La fel cum urmărim ciclurile Lunii de la Nouă la Plină, putem urmări ciclurile Soarelui. Cuvântul solstițiu se traduce prin „Soarele este încă sus“ și este un punct de cotitură sacru și semnificativ care va aduce o schimbare în energie.

solstice.001

În emisfera nordică, avem cea mai lunga zi a anului și cea mai înaltă expresie a energiei Soarelui, dar această energie va începe încetinirea mișcării spre interior, iar zilele vor fi mai scurte pe măsură ce ne indreptăm spre toamnă/ Echinoxul de Toamnă.

Suntem cu toții unul, suntem cu toții conectați și trăim pe aceeași planetă, știm că toți vom simți aceste energii în moduri diferite.

Citiți mai jos despre semnificația Solstițiului de vară și despre cum puteți folosi energia-

Solstițiul de vară (emisfera nordică)

Solstițiul de vară este cel mai înalt punct de energie al anului. Suntem scăldați în toată puterea soarelui și totul este iluminat.

Soarele este sursa de unde primim puterea și energia noastră, este sursa de unde obținem puterea și sprijinul nostru. Fără Soare, nu ar exista viață.

Sub Solstițiul de Vară, ni se va da un impuls de putere și de energie pentri a ne atinge țintele și a munci pentru a crea ceea ce ne dorim.

Vom fi ghidați spre zonele luminoase ale vieții noastre, care au fost ascunse și vom fi încurajați să mergem înainte pentru ca toată lumea să vadă.

Indiferent ce semințe am plantat în timpul Equinoxului de primăvară, acum vor fi în plină floare, și vom putea să culegem recompensele recoltei noastre.

Acesta este un moment puternic pentru manifestare, pentru a mulțumi Soarelui și a ne reîncărca forța energetică a vieții noastre.

Să facem lucruri care să ne facă să ne simțim plini de viață, și să ieșim în natură, sunt moduri minunate de a onora acest moment special al anului. 

În timp ce Solstițiul de Vară este un moment perfect pentru a sărbători Soarele, cel ce dăruiește viața, există și o cunoaștere mai profundă a faptului că vine toamna și apoi împreună cu Mama Pământ ne vom așeza, elibera și lăsa să plece pentru a fi renăscuți.

Dacă privim la natură pentru călăuzire, totul este viu și vibrant sub soare, dar în curând frunzele vor începe să se coloreze în maro și vom intra într-un nou moment în ciclul vieții și al morții.

Viața se schimbă mereu, și nimic nu rămâne la fel. Dacă momentul nostru sub razele soarelui cald este frumos și luminos, vom ajunge în cele din urmă la punctul în care vom recolta și vom exprima tot ce putem, și va veni timpul să coborâm în interior. 


Articol preluat: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/06/16/semnificatia-spirituala-a-solstitiului-iunie-2018/

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.