Comunicarea cu Ghizii Spirituali si Ingerii

Procesul primirii mesajelor de la ghizii vostri este foarte simplu si totusi foarte complicat:

  • Simplu pentru ca e nevoie sa va intoarceti spre sine, pentru ca acolo e locul mesajelor. Sunteti Unul, emanand din aceeasi sursa, astfel ca ghizii si ingerii nu sunt separati de voi – ei sunt voi.
  • Procesul este dificil pentru ca necesita o atentie considerabila si o intentie ferma de a va indeparta de teama, de emotii si distrageri astfel incat sa va puteti linisti mintea vesnic alerta si sa puteti auzi mesajele ghizilor si ingerilor vostri.

Faceti exercitiul urmator:
– Gasiti un loc linistit unde nu puteti fi distrasi sau intrerupti. Folositi acelasi loc in fiecare zi la inceput, astfel incat sa va puteti antrena intr-un mediu cunoscut. Asezati-va sau intindeti-va, oricum va este mai confortabil. Puteti aprinde o lumanare daca va ajuta sa va stabiliti intentiile. Stabiliti-va intentia de a auzi mesajele de la ghizii si ingerii vostri. Inconjurati-va de lumina alba si cereti protectia divina.
– Pentru ca va deschideti pentru primirea indrumarii spirituale este important sa va asigurati ca numai entitatile cu cele mai inalte intentii si din cele mai inalte surse se afla in spatiul vostru. Cereti claritate absoluta in ceea ce auziti si ca mesajele si informatia sa vina din cea mai inalta sursa.
– Inchideti ochii si stati linistiti cateva clipe. Observati tacerea si linistea din jurul vostru. Acum incepeti sa va concentrati asupra respiratiei.
– Respiratia este darul vietii si este singurul element din mediul vostru inconjurator pe care il absorbiti involuntar. Respiratia este cel mai important aspect al vietii – nu puteti trai mai mult de cateva minute in lipsa ei – copiii intra in aceasta dimensiune cu prima lor respiratie. Aerul pe care il respirati este manifestarea fizica a energiei Sursei in mediul vostru. Cand respirati, absorbiti minunata energie a Dumnezeului Creator.
– Permiteti corpului sa se relaxeze complet. S-ar putea sa simtiti o senzatie de extrapolare, de separare a spiritului de fizic. Aceasta se poate intampla si este o senzatie perfect normala. Altii se pot simti foarte relaxati si calmi.
– Linistiti-va mintea complet permitand oricaror ganduri care va apar sa isi desfaca aripile si sa zboare. Asta este una din partile cele mai dificile ale procesului, pentru ca linistirea mintii cere disciplina si practica. Ganditi-va la mintea voastra ca la ego-ul care incearca sa pastreze controlul asupra Sinelui Superior umplandu-se cu vorbarie. Permiteti-i mintii sa devina tacuta, permiteti cu blandete tuturor gandurilor sa se indeparteze plutind.
– Acum ascultati. S-ar putea sa nu auziti in fapt nimic, la inceput. De fapt, s-ar putea sa nu auziti chiar nimic in cursul acestor sedinte – mesajele pot parveni dupa. Si asa e bine.

Scopul exercitiului este de a-i instiinta pe ghizi si ingeri ca sunteti gata si doritori sa le auziti si sa le urmati sfaturile.
Exercitiul este menit sa va arate cum sa invatati sa va concentrati asupra fiintei voastre interioare, asupra luminii din voi insiva.
Asa ca fiti pur si simplu, simtiti pacea si confortul de a va permite sa fiti in prezenta lor.
Unii dintre voi vor avea senzatii de caldura sau de furnicaturi usoare, altii vor avea un sentiment puternic de dragoste si pace, in timp ce altii s-ar putea sa planga de bucuria imensa resimtita in prezenta acestor creaturi minunate. Nu va comparati rezultatele cu ale celorlalti – sunteti cu totii fiinte unice si fiecare dintre voi va trai o experienta diferita.
Pe masura ce incepeti sa va intoarceti in corp sau sa iesiti din starea de liniste, multumiti-le ghizilor si ingerilor pentru efortul pe care l-au facut pentru voi si pentru ca au fost cu voi.

Chiar daca s-ar putea sa nu fi auzit un raspuns la intrebarea voastra, nu fiti descurajati. Raspunsul va veni.
Ghizii si ingerii lucreaza intens pentru a va pune in contact cu oamenii si situatiile care sa va furnizeze raspunsurile si e nevoie de ceva timp pentru sincronizare.
In acelasi timp, puteti considera acest exercitiu ca si un text al credintei si increderii in capacitatea voastra de a receptiona mesaje.
Asa ca, aveti rabdare daca nu aveti rezultate imediate. Tot ceea ce intentionati si cereti veti primi – asta este Legea Universala.


Fragment preluat: „Drumuri catre tine” – Debbie Ford

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.