Energiile lunii Mai

Luna mai, luna florilor sau Florar. O lună în care înflorim, ne deschidem din bobocii ce am fost în primăvară. O lună care te ajută să îți dai voie să te înmulțești. O lună care reprezintă fertilitatea, însămânțarea… înseamnă noi parfumuri, miresme și culori. Înseamnă creearea de semințe pt următoarea perioadă.

Este o lună pe energie feminină, în care puteți să vă deschideți, sau sunteți cumva ajutați de această energie să activați în interiorul vostru, să vă conectați cu energia feminină mai ușor și mai profund (dacă ați făcut acest lucru până acum puteți merge și mai în profunzimea voastră).

giphy

Puteți să vă identificați cu mama din voi, cu femeia matură, cu bunica, preoteasa sau împărăteasa din voi. Vorbim despre o femeie intrată în tinerețe ce se îndreaptă spre vârsta de mijloc unde se văd darurile experiențelor acumulate, înțelepciunea și răbdarea.

Această lună mai îți va pune la încercare răbdarea și cunoașterea. De ce? Pentru că maturitatea înseamnă cunoaștere, răbdare, experiență.. și o să vezi cât de frumos este posibil să ți se repete anumite teme ce crezi că le-ai închis, că le-ai învățat sau înțeles. Nu – nu în totalitate, su nu în profunzime. Nu te speria că mai lucrezi încă o dată aceeași temă pe care ai lucrat-o acum 2 ani, 3 luni, sau trimestrul trecut. Nu este nicio problemă; accept-o! Ea îți vine acum mai profundă, mai matură, îți vine pentru a-ți aduce o concluzie pe care o poți pune la baza dezoltării tale de acum înainte. Accept-o și recunoaște că nu ai fost întregită, sau că nu ai cules toate roadele de până acum. Recunoaște, nu este nicio problemă. Este foarte bine când îți recunoști anumite… nu le-aș spune greșeli, ci anumite lucruri pe care ai uitat să le faci. Rcunoaște-ți!

Este o lună în care poți să stai față în față cu tine și să îți recunoști lucruri mult mai ușor. Este o lună mai clară, mai luminoasă, care îți aduce mai multă lumină în gândire și simțire. Dacă te descoperi cu noi sentimente, sau cu unele mai puternice/profunde – să nu te sperii. Luna mai te ajută! Este luna mai, MAI, și mai mult, și mai mult! E minunată!

d9b59d17a890c732eb7a7cfd1a72304dEste o lună în creștere, pe o vibrație de ascensiune. Dă-ți voie să fii condus(ă) de această energie. Este minunată! Este o lună ce te poate ajuta să îți alegi drumul. Dacă ai mai multe oportunități, drumuri deschise, să știi că în această lună ți se vor clarifica foarte multe.

Îți doresc să ai spor, să ai încredere în tine și să îți dai voie să crești. Această lună este o lună de lansare.

Mult succes! Așa să fie! – mesaj transmis de către LaRa Laura Dinu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest site nu permite această acțiune.